Kadayıfçım 10 yaşında

Tamamen doğal ürünlerle glikoz şurubu kullanmadan ürettiği tatlılarına değil Türkiye tüm dünyadan yoğun talep var. Genç girişimci Ömer Özdemir, “Kadayıf reyonumuzun en değerli parçası olan siz değerli müşterimizin hoşnut olabilmesi için dünya standartlarında modern uygulamaları getirmekten çekinmiyoruz. Yeniliklere açık bir şekilde performans gösteren çalışanlarımız sayesinde en yeni teknolojiler bile oldukça kısa bir süre içerisinde hayat buluyor. Tüm bu kalite uygulamaları gerçekleştirirken kadayıfımızın değil Karadeniz'e Türkiye hatta dünyaya ulaşabilmesi için çaba gösteriyoruz. Geleneksel değerlerimizi ötelemeden yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü sorumluluğumuzun bilincinde olarak sürekli daha iyiyi daha güzeli ve daha kaliteyi arıyoruz. Kadayıf, Karadeniz bölgesinin gizli lezzeti olarak sofralarda yerini alırken, aynı zamanda bu 10 yıl içinde Almanya, Hollanda, İngiltere, Amerika mutfağında da büyük bir beğeni almıştır. Siz de kadayıfımızın benzersiz lezzetini keşfetmek istiyorsanız buyurun Bulancak sahildeki Kadayıfçıma."