Gurbetçilere Müjde! Ordu Giresun Havalimanı’ndan Avrupa’ya Yeni Sefer

28 Mayıs 2025 Çarşamba günü itibarıyla Ordu Giresun’dan Almanya’nın Stuttgart şehrine direkt uçuşlara başlıyor. Yeni uçuş hattı, özellikle yaz döneminde Türkiye’ye gelecek gurbetçiler için büyük avantaj sağlayacak. Stuttgart seferleri haftada bir gün gerçekleştirilecek ve 24 Eylül 2025 tarihine kadar devam edecek.

Toplam 38 Sefer, 7 Bin Yolcu Hedefleniyor

SunExpress’in Ordu Giresun – Stuttgart hattında dönem boyunca toplam 38 uçuş gerçekleştirmesi planlanıyor. Bu seferlerde yaklaşık 7 bin yolcunun taşınması hedefleniyor. Böylece bölge halkı için Avrupa ile doğrudan bağlantı sağlanmış olacak.

Düsseldorf Seferleri de Artıyor

SunExpress, 28 Mayıs itibarıyla mevcut Düsseldorf seferlerinin sayısını da haftada ikiye çıkarıyor. Pegasus Hava Yolları da Ordu Giresun Havalimanı’ndan Düsseldorf’a haftada bir gün direkt uçuş düzenlemeye devam ediyor. Artan sefer sayıları, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan yurtdışı seyahat trafiğine cevap vermeyi amaçlıyor.

Avrupa ile Karadeniz Arasında Yeni Ulaşım Köprüsü

Yeni açılan Stuttgart hattı, hem gurbetçiler hem de Almanya ile iş ve aile bağlantısı bulunan yolcular için büyük kolaylık sağlayacak. Uçuşların düzenli yapılacak olması, bölgenin ulaşım potansiyelini artırırken, turizm ve ekonomik hareketliliğe de katkı sağlayacak.