Evinden ayrılan şahsı AFAD ekipleri buldu

Demirci’de yaşayan 59 yaşındaki Süleyman Çelik adlı kişi, Kütahya il sınırında dağlık alanda geldiği araçtan inerken, sürücüye, “Arkadaşlarım beni buradan alacak” dediği öğrenilen Süleyman Çelik, telefonunu da evde bıraktığından

Çelik’ten haber alamayan ailesi, durumdan şüphelenip, ilgililere kayıp ihbarı yaptı.

AFAD’a gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, şahsın intihar edebileceği düşüncesiyle arama çalışmasına başladılar.

Çelik için yapılan kayıp ihbarının üzerinden 1 gün geçtikten sonra arama çalışmalarına AKUT Arama Kurtarma Derneği de katılım sağladı.

Çelik’in son görüldüğü yerde çalışmalarını yoğunlaştıran AKUT Arama Kurtarma Derneği ekibi, kısa süre içerisinde kayıp kişiye ulaştı.

Kayıp kişiyi Jandarma ve sağlık ekiplerine teslim edilen Süleyman Çelik, yapılan ilk yardım müdahalenin tamamlanmasıyla hastaneye götürüldü.