ESBAŞ Aşçıları Uluslararası Yarışmadan Altın Madalayaları Topladı
Görkem Karip, Mustafa Göksü ve Süleyman Kurkutan, ekip olarak yarıştıkları Grand Prix Kapalı Kutu kategorisinde altın madalya alırken, Modern Türk Mutfağı kategorisinde Ömercan Özsü, Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde Mustafa Göksu, Ustalar Balık Tabağı kategorisinde Süleyman Kurkutan altın madalya kazanan ESBAŞ şefleri oldu.
ESBAŞ Gıda İşletmeleri ekibi, yarışma sonucunda toplam 8 Altın Madalya ve 2 Altın Kupa kazanarak organizasyonun en başarılı ekiplerinden biri oldu.
ESBAŞ, Uluslararası Jüride 2 Şefle Yer Aldı
Ayrıca, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Uluslararası Jüri Ünvanını olan ESBAŞ şefleri Ahmet Çavuşoğlu ve Nur Biçimveren Ertaş, 22. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali Yemek Yarışması Jürisinde yer alarak, Türk ve yabancı jüri üyeleriyle birlikte birçok kategoride profesyonel değerlendirmelerde bulundular. Bu gelişme, ESBAŞ Gıda İşletmeleri’nin yalnızca yarışmacı değil, aynı zamanda gastronomi alanında değerlendirici ve eğitici bir güç olduğunu da ortaya koydu