Çoruh Edaş yatırımlara devam ediyor

Giresun şehir merkezine 2,5 kilometre mesafede bulunan Beyazıt Köyü’nün elektrik şebekesi iki adet trafo üzerinden enerji almaktayken son yıllarda Camiyanı Mevkii’nde yaşanan nüfus artışına bağlı olarak bölgedeki elektrik şebekesinin teknik kapasiteyi karşılamadığının tespit edilmesi üzerine Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü harekete geçti.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından gerekli yapılabilirlik çalışmaları tamamlanarak saha etüt ve projelendirme işlemlerinin ardından bölgeye bir adet ilave trafo tesis edilmiş ve çalışma güzergâhı boyunca yaklaşık bir kilometrelik alçak gerilim şebekesi yenilenerek 3. dağıtım trafosu tüketicilerin hizmetine sunuldu.

 

Kesintisiz ve kaliteli enerji hedefine emin adımlarla ilerlemekte olan Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Yetkilileri, şehrin muhtelif yerlerinde elektrik şebekesi yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğinin altını çizerken yenilenen elektrik şebekesi çalışmalarında gösterdikleri anlayış için Beyazıt Köyü tüketicilerine teşekkürlerini iletti.