‘ÇEVRE YOLU İÇİN SOMUT BİR ADIM BEKLİYORUZ’

Yanı başımızda bulunan Ordu’da açılan çevre yolu ile Ordu trafiğinin bir hayli rahatlaması Giresun’da tepkiye neden oldu. Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Giresun’da devam eden trafik keşmekeşinin ancak ve ancak Giresun’a yapılacak olan Çevre Yolu ile düzelebileceğini söyledi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Bayram, “Giresun’da söz konusu dal-çık ya da bat-çık’la sorun kesinlikle çözülemez. Giresun’da en büyük ihtiyaç çevre yolunun bir an önce başlatılmasıdır. Giresun’un trafik sorununu çözmek için çevre yolundan başka çare yoktur. İlimize gelen bütün siyasiler çevre yolundan bahsediyor. Ama ne yazık ki bununla ilgili kesinlikle somut bir gelişme yoktur. Bir an önce siyasilerin ve yetkililerin konuya duyarlılık göstererek sorunun çözümüne katkı sağlamalarını bekliyoruz” dedi.

Başkan bayram, öte yandan Ordu’da açılan ve halen yapımı devam eden Çevre yolunun başarısızlığı siyasetçilerin sayesinde yapıldığını ifade ederek, Giresun’da da hızlı bir şekilde siyasilerin olaya müdahale etmesini istedi.