Bulancak’ta Otopratik Milenyum Hizmete Açıldı
Araç bakım ve onarım alanında faaliyet gösterecek olan işletme, Ali Koç ve oğlu Kadir Koç’un ortaklığıyla hizmete başladı. Kaporta hariç tüm araç bakım ve onarım işlemlerinin yapılabileceği işyerinde, uzman kadro ve modern ekipmanlarla araç sahiplerine kaliteli hizmet sunulacağı belirtildi.
Açılış törenine 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın katılarak bir konuşma yaptı. Aydın, işyerinin bölge ekonomisine katkı sunacağını belirterek, "Ali Koç ve Kadir Koç'u tebrik ediyor, iş yerinin Bulancak halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Açılışa Bulancak Belediye Başkan Vekili Öner Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Ömer Dik, MHP Bulancak İlçe Başkanı Cemal Kılıç, Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, belediye meclis üyeleri, çok sayıda davetli ve esnaf katıldı.
Yeni açılan Otopratik Milenyum’un, Bulancak ve çevre ilçelere otomotiv sektöründe önemli bir hizmet sunması bekleniyor.