BU GELENEK ONUN SAYESİNDE YAŞATILIYOR

Bulancak Sanat Tiyatrosunun kurucusu ve Bulancak’ta tiyatronun sevilmesinde en büyük emeği geçenlerden olan merhum Mürsel Gülmez adına her yıl düzenlenen ve bu yıl 20.’si yapılacak ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’ 27 Nisan Cumartesi(yarın) başlıyor.

Başladığı günden bu yana büyük bir ilgi gören ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günlerine’  bugüne kadar çok sayıda yurt içi ve yurt dışından tiyatro ekibi gelerek Bulancak’ta sahne almıştı.

27 Nisan-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek ‘20. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin programı da belli oldu. 8 gün boyunca Bulancak 75. Halk Kütüphanesi Salonunda Bulancaklı tiyatro severler çeşitli oyunlar izleyecekler. BST Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Çolakoğlu, yaptığı açıklamada, “Merhum Mürsel Gülmez adına 20 yıldır düzenlenen tiyatro günleri artık Bulancak’ın dışına taşmış ve bir gelenek haline gelerek tiyatro sanatının önemli bir etkinliği olmuştur. Bu güne kadar BST ve tiyatro adına emek harcayan, destek olan, sponsorlarımıza ve tiyatro severlere çok teşekkür ederiz” dedi.