BÖLGEDE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta 2 Ocak Perşembe günü meydana gelen heyelan sonucu ulaşıma kapanan Kovanlık yolunda Vali Sarıfakıoğulları ve AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın incelemelerde bulundular.

Patlama nedeniyle olduğu ileri sürülen heyelanın meydana geldiği noktada incelemede bulunan Vali Sarıfakıoğulları, yapılan çalışmalar ve son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Meydana gelen heyelanla ilgili bilgi aktaran yetkililer; Bulancak-Kovanlık il yolunun Km:28+000 de Taşocağı mevkiinde 2 Ocak Perşembe günü meydana gelen heyelan sonucu yolun trafiğe tamamen kapandığı bilgisini vererek, heyelanın büyüklüğü nedeniyle yolun ulaşıma açılma çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü ve ulaşımın Alibeyköy istikametindeki köy yolundan sağlandığını belirttiler.

Vali Sarıfakıoğulları ve Milletvekili Aydın’ın bölgede ki incelemeleri sırasında; Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Karayolları 104. Şube Şefi Kadri Altuntaş ve diğer yetkililer de hazır bulundu.