AMATÖRE FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

SPOR 28.07.2022 - 17:22, Güncelleme: 28.07.2022 - 17:22 3648+ kez okundu.
 

AMATÖRE FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Geçtiğimiz yıl 1. Amatör'de mücadele eden Anadolu 1071 FK'yı alan Bulancaklı sporseverler, Çotanak Spor Kulübü ismi ile başarıya imza atmak istiyorlar
2021 - 2022 sezonunda Giresun’da 1. Amatör’de Anadolu 1071 FK ismi ile mücadele ederken, Bulancaklı sporseverlerin alarak ismini Çotanak Spor Kulübü olarak değiştirdiği takım, yeni ismiyle ilk sezonunda başarılı işlere imza atmak istiyor. 2022 - 2023 sezonu için Giresun ve Ordu’nun başarılı futbolcuları ile anlaşma sağlayan ve hala transfer çalışmalarını sürdüren Çotanak Spor Kulübünün yeni Başkanı Şükrü Bodur, kulüp ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Dereli ilçemizin takımı olarak 1. Amatör’de mücadele eden Anadolu 1071 FK takımını arkadaşlarımız alarak ismini Çotanak Spor Kulübü olarak değiştirdiler. Geçen 1 yıllık sürede gösterdikleri emek sonrası şahsımı bu göreve layık görerek beni Kulüp Başkanı yaptılar. Çotanak Spor Kulübü olarak hem yönetici arkadaşlarımızla hem de teknik ekibimizle birlikte Bulancak’ta amatör spordan profesyonelliğe geçişi sağlamak istiyoruz. Hiçbir şahsi düşünce içine girmeden gerek Bulancak gerek Piraziz gerek Giresunumuzun diğer ilçeleri gerekse komşu illerimizde ki başarılı gençlerimize fırsat vererek, profesyonel bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Kulübün Teknik Direktörü Volkan Cindemir ile gazetemizi ziyaret eden Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, “Bulancak’ta spor camiasında mücadele eden diğer tüm ilçe takımlarımızla kardeşlik ve beraberlik ruhu içinde hareket ediyoruz. Ekim ayında başlaması planlanan yeni sezonda A takım, U15, U14 ve U12 takımlarımızla birlikte güzel bir sezon geçirerek, takımımızın birlikteliğini sağlama hedefiyle başarımızı göstermek istiyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda takımımızın oluşumunda mücadele eden tüm arkadaşlarımıza ve takımımıza destek veren tüm Bulancak halkına teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu. Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve Teknik Direktör Volkan Cindemir, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a isminin yazılı olduğu bir forma hediye ettiler.
Geçtiğimiz yıl 1. Amatör'de mücadele eden Anadolu 1071 FK'yı alan Bulancaklı sporseverler, Çotanak Spor Kulübü ismi ile başarıya imza atmak istiyorlar

2021 - 2022 sezonunda Giresun’da 1. Amatör’de Anadolu 1071 FK ismi ile mücadele ederken, Bulancaklı sporseverlerin alarak ismini Çotanak Spor Kulübü olarak değiştirdiği takım, yeni ismiyle ilk sezonunda başarılı işlere imza atmak istiyor.

2022 - 2023 sezonu için Giresun ve Ordu’nun başarılı futbolcuları ile anlaşma sağlayan ve hala transfer çalışmalarını sürdüren Çotanak Spor Kulübünün yeni Başkanı Şükrü Bodur, kulüp ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Dereli ilçemizin takımı olarak 1. Amatör’de mücadele eden Anadolu 1071 FK takımını arkadaşlarımız alarak ismini Çotanak Spor Kulübü olarak değiştirdiler. Geçen 1 yıllık sürede gösterdikleri emek sonrası şahsımı bu göreve layık görerek beni Kulüp Başkanı yaptılar. Çotanak Spor Kulübü olarak hem yönetici arkadaşlarımızla hem de teknik ekibimizle birlikte Bulancak’ta amatör spordan profesyonelliğe geçişi sağlamak istiyoruz. Hiçbir şahsi düşünce içine girmeden gerek Bulancak gerek Piraziz gerek Giresunumuzun diğer ilçeleri gerekse komşu illerimizde ki başarılı gençlerimize fırsat vererek, profesyonel bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Kulübün Teknik Direktörü Volkan Cindemir ile gazetemizi ziyaret eden Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, “Bulancak’ta spor camiasında mücadele eden diğer tüm ilçe takımlarımızla kardeşlik ve beraberlik ruhu içinde hareket ediyoruz. Ekim ayında başlaması planlanan yeni sezonda A takım, U15, U14 ve U12 takımlarımızla birlikte güzel bir sezon geçirerek, takımımızın birlikteliğini sağlama hedefiyle başarımızı göstermek istiyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda takımımızın oluşumunda mücadele eden tüm arkadaşlarımıza ve takımımıza destek veren tüm Bulancak halkına teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve Teknik Direktör Volkan Cindemir, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a isminin yazılı olduğu bir forma hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.