Alparslan Oğuz’u unutmadılar
Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz İtfaiye Müdürlüğü Su Altı ve Üstü Arama ve Kurtarma Birimi personellerinden Alparslan Oğuz anısına mesai arkadaşları 15 metreye dalış yaparak denizin altında pankart açtılar.
Mesai arkadaşlarını genç yaşta kaybettiklerini ve bundan dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten Su Altı ve Üstü Arama ve Kurtarma Birimi personelleri, Giresun Limanından tekne ile hareket ederek Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Belen Taşı bölgesinde arkadaşları anısına dalış yapıp, üzerinde ‘Alparslan Oğuz Anısına’ yazılı pankartı açtılar.
Yapılan etkinliğe Alparslan Oğuz’un eşi Tuğba Oğuz’da katılarak, bu anlamlı ve vefalı davranışlarından dolayı eşinin mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







