Aldığımız güçle vatandaşa hizmete devam
İl Özel İdaresi sorumluluk alanında olan ve 2012 Köydes programında bulanan 27 köyde beton yol yapım çalışmalarını tamamladı.
Giresun Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Merkeze bağlı 27 köyün yolunun betonlama işi geçtiğimiz aylarda toplam 958 milyon 295 bin liraya ihale edilmişti. İki grup halinde ihale edilen ve kontrollük hizmetleri İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen beton yol çalışmaları tamamlandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Vali Dursun Ali Şahin'in, bu çalışmanın gerçekleştirilmesinde büyük katkıları olduğunu belirterek, “Köydes çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Köydesin nimetlerini il genelinde yaptığımız çalışmalarla görüyor ve köylerimizin betonlarını hızlı kaliteli bir şekilde yapıyoruz. Merkezde bulunan 27 köyde yaptığımız çalışmalar neticesinde toplam 6810 metre beton yol yapıldı. Daha önceki yıllarda 15 cm kalınlığında yapılan köy yolu betonlarının daha dayanıklı ve sağlıklı olması açısından 20 cm kalınlığında planladık ve yaptık” dedi.
Meclis Başkanı Öden, “Tüm AK Parti teşkilatları olarak başta Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli ve tüm Milletvekillerimizden aldığımız güçle bu zamana kadar bütün her şeyimizle vatandaşımıza hizmet ettik bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz. Önemli olan vatandaşa hizmeti en iyi şekilde hizmeti sunmaktır. Ben köylerimize ve köyde yaşayan vatandaşlarımıza yeni yapılan beton yolların hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







