AK Parti’de iletişim eğitimi

SİYASET 17.06.2021 - 17:47, Güncelleme: 17.06.2021 - 17:47 2925+ kez okundu.
 

AK Parti’de iletişim eğitimi

AK Parti Giresun İl Başkanlığında, Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İsmail Cem Feridunoğlu tarafından ‘İletişim Becerileri’ konulu eğitim verildi.
Geniş bir katılımla gerçekleşen eğitimin 16 Haziran Çarşamba akşamı saat 19.00’da gerçekleştirildiği öğrenilirken, eğitimin Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı ile İl Sekreterliği Başkanlığı tarafından düzenlendiği açıklandı. Gerçekleşen eğitime çok sayıda partili katılırken, eğitimin moderatörlüğünü ise İl Sekreter Yardımcısı Özgül Ekiz gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren ve sosyal medyadan da canlı olarak yayınlanan eğitimde Dr. Feridunoğlu partililere son dönemde iletişimin ne kadar etkili olduğunu ve doğru strateji ile güzel işler ortaya çıkacağını anlattı.
AK Parti Giresun İl Başkanlığında, Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İsmail Cem Feridunoğlu tarafından ‘İletişim Becerileri’ konulu eğitim verildi.

Geniş bir katılımla gerçekleşen eğitimin 16 Haziran Çarşamba akşamı saat 19.00’da gerçekleştirildiği öğrenilirken, eğitimin Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı ile İl Sekreterliği Başkanlığı tarafından düzenlendiği açıklandı.

Gerçekleşen eğitime çok sayıda partili katılırken, eğitimin moderatörlüğünü ise İl Sekreter Yardımcısı Özgül Ekiz gerçekleştirdi.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren ve sosyal medyadan da canlı olarak yayınlanan eğitimde Dr. Feridunoğlu partililere son dönemde iletişimin ne kadar etkili olduğunu ve doğru strateji ile güzel işler ortaya çıkacağını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.