AK Parti İl Danışma toplantısı gerçekleştirdi

SİYASET 28.03.2022 - 16:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:59 23870+ kez okundu.
 

AK Parti İl Danışma toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı’nın başkanlığında; Milletvekili Cemal Öztürk, Milletvekili Kadir Aydın, Milletvekili Sabri Öztürk’ün katılımlarıyla, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl,ilçe ve belde belediye başkanları, 3 Ana Kademe İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Aralık Ayı Daraltılmış İl Danışma Toplantısı, Gümrük Binası Konferans Salon’unda gerçekleştirildi.
Danışma toplantısında Divan Başkanlığını yapan Kenan Tatlı yaptığı konuşmada, “Bugün bütün teşkilat üyelerimizle bir aradayız.  Danışma meclislerinin temel özü karşılıklı olarak hem teşkilat içi hem yerel yönetimler bağlamında hem de genel siyasete ilişkin istişarelerde bulunmaktır. Bunu teşkilatlarla, meclis üyelerimizle, yerel yönetimlerimizle istişare ederek varsa eksiklerimizi gidererek tamamlamak daha doğruyu daha verimli yolu tespit etmektir. Dolayısıyla genel merkezimizin yeni oluşturmuş olduğu bu danışma meclisi formatının inşallah hayırlara vesile olmasını cenab-ı allahtanniyazediyorum. Bildiğiniz üzere 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmekteyiz.Bu zor dönemde önceliğimiz teşkilatımızı diri ve canlı tutmaktır. u doğrultuda il başkanı olarak tüm teşkilat mensuplarımıza ziyaretler yapmaktayız. Önceliğimiz takım halinde motive olmaktır. Aynı şekilde ilçe başkanlarımızın da bu çalışmaları ilçelerinde yürütmesi, çalışma arkadaşlarımızın motivasyonu için oldukça önemlidir.  Ayrıca son 5 aylık dönemde gerçekleştirmiş olduğumuz il yönetim kurulu toplantılarına, her hafta ayrı bir ilçe başkanımızı davet ederek, hem birlikteliğimizi tazelemek hem de toplantıların işleyişi hakkında başkanlarımıza olanak sağlamış olmaktayız. Aynı şekilde bu çalışmalımızı üç kademe başkanlar nezdinde de gerçekleştireceğiz. Değerli arkadaşlar, yine aylık ilçe başkanları ve belediye başkanları toplantılarımızı her ay farklı ilçelerimizin misafirliğinde gerçekleştirmekteyiz” dedi. ‘Partimize 3254 yeni üye kazandırdık’ Kndylemplanı hazırladıklarını ifadeden Başkan Tatlı, “Bu doğrultuda haftalık olarak yapacağımız çalışmalarımızı, planlamalarımızı ve hedeflerimizi 2021 yılının haziran ayından itibaren siz teşkilat mensuplarımızın desteğiyle sürdürmekteyiz. Bu bağlamda Haziran 2021’den bu yana; 5000 tane esnafımızı, 763 muhtarımızı, 130 oda ve sendikayı, 110 okul aile birliğini, 415 şehit ve gazi yakınını, 856 köy ziyaretini,  gerçekleştirdik. Mevcut üyelerimizle yüz yüze görüşmeler yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu süreçte partimize il genelinde toplam 3254 yeni üye kazandırmış bulunmaktayız. Çalışmalarımızı ramazan ayı boyunca daha da yoğun bir şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı’nın başkanlığında; Milletvekili Cemal Öztürk, Milletvekili Kadir Aydın, Milletvekili Sabri Öztürk’ün katılımlarıyla, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl,ilçe ve belde belediye başkanları, 3 Ana Kademe İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Aralık Ayı Daraltılmış İl Danışma Toplantısı, Gümrük Binası Konferans Salon’unda gerçekleştirildi.

Danışma toplantısında Divan Başkanlığını yapan Kenan Tatlı yaptığı konuşmada, “Bugün bütün teşkilat üyelerimizle bir aradayız.  Danışma meclislerinin temel özü karşılıklı olarak hem teşkilat içi hem yerel yönetimler bağlamında hem de genel siyasete ilişkin istişarelerde bulunmaktır.

Bunu teşkilatlarla, meclis üyelerimizle, yerel yönetimlerimizle istişare ederek varsa eksiklerimizi gidererek tamamlamak daha doğruyu daha verimli yolu tespit etmektir. Dolayısıyla genel merkezimizin yeni oluşturmuş olduğu bu danışma meclisi formatının inşallah hayırlara vesile olmasını cenab-ı allahtanniyazediyorum. Bildiğiniz üzere 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmekteyiz.Bu zor dönemde önceliğimiz teşkilatımızı diri ve canlı tutmaktır. u doğrultuda il başkanı olarak tüm teşkilat mensuplarımıza ziyaretler yapmaktayız. Önceliğimiz takım halinde motive olmaktır. Aynı şekilde ilçe başkanlarımızın da bu çalışmaları ilçelerinde yürütmesi, çalışma arkadaşlarımızın motivasyonu için oldukça önemlidir.  Ayrıca son 5 aylık dönemde gerçekleştirmiş olduğumuz il yönetim kurulu toplantılarına, her hafta ayrı bir ilçe başkanımızı davet ederek, hem birlikteliğimizi tazelemek hem de toplantıların işleyişi hakkında başkanlarımıza olanak sağlamış olmaktayız. Aynı şekilde bu çalışmalımızı üç kademe başkanlar nezdinde de gerçekleştireceğiz. Değerli arkadaşlar, yine aylık ilçe başkanları ve belediye başkanları toplantılarımızı her ay farklı ilçelerimizin misafirliğinde gerçekleştirmekteyiz” dedi.

‘Partimize 3254 yeni üye kazandırdık’

Kndylemplanı hazırladıklarını ifadeden Başkan Tatlı, “Bu doğrultuda haftalık olarak yapacağımız çalışmalarımızı, planlamalarımızı ve hedeflerimizi 2021 yılının haziran ayından itibaren siz teşkilat mensuplarımızın desteğiyle sürdürmekteyiz. Bu bağlamda Haziran 2021’den bu yana; 5000 tane esnafımızı, 763 muhtarımızı, 130 oda ve sendikayı, 110 okul aile birliğini, 415 şehit ve gazi yakınını,

856 köy ziyaretini,  gerçekleştirdik. Mevcut üyelerimizle yüz yüze görüşmeler yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu süreçte partimize il genelinde toplam 3254 yeni üye kazandırmış bulunmaktayız.

Çalışmalarımızı ramazan ayı boyunca daha da yoğun bir şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.