AK Parti İl Başkanı Alkan; “Fındığını bahçede bırakıp partisine sahip çıktılar”
AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, partisinin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da düzenlenen kutlama programına Giresun’dan katılan 638 teşkilat mensubu ve partiliye teşekkür etti.
AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen programa Giresun teşkilatı da yoğun katılım sağladı.
AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, Giresun’dan 638 kişinin programa katıldığını belirterek, özellikle fındık hasadı döneminde Ankara’ya gelen teşkilat mensupları ve hemşehrilerine teşekkür etti°
Alkan açıklamasında, “Fındığını bahçede bırakıp, işini gücünü erteleyip partisine ve davasına sahip çıkarak Ankara’daki kutlama programımıza 638 kişiyle katılan cefakâr, vefakâr teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize canıgönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Teşkilatın gösterdiği birlik ve beraberliğin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Alkan, “Sizlerin bu vefası, bu heyecanı ve bu güçlü duruşu bizim en büyük gücümüz. İyi ki varsınız, iyi ki bu büyük davanın yol arkadaşlarısınız. Allah hepinizden razı olsun. Birlikte nice yıllara, nice hizmetlere” dedi.
“Gönlümüzde hepinizin yeri ayrı”
Paylaşımında fotoğraflarda yer almayan katılımcıları da unutmayan Alkan, “Fotoğrafına denk gelemediğimiz, paylaşımda yer veremediğimiz hemşehrilerimiz varsa hiç sıkıntı yok. Bizim gönlümüzde hepinizin yeri ayrı” ifadelerine yer verdi.
Galeri
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mahmut Cürgül vefat etti




Son Haberler
AK Parti İl Başkanı Alkan; “Fındığını bahçede bırakıp partisine sahip çıktılar”



