AK Parti esnafın derdini dinledi

GÜNDEM 14.07.2021 - 17:46, Güncelleme: 14.07.2021 - 17:46 3127+ kez okundu.
 

AK Parti esnafın derdini dinledi

AK Parti İl Yönetimi Bulancak’ta ziyaretlerde bulundu.
Yapılan ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada; ‘İhracatçı sanayici ilk 500 firma arasına giren Yavuz Gıda ve Yavuzkan Gıda Firmasını tebrik ziyareti ve TKDK desteği ile yatırım yapan Harun Yıldırım’a ziyarette bulunduk. Giresun’un anavatanı olduğu Fındık hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerleri görüşleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz’ denildi. Ayrıca yapılan açıklamada; ‘Ekonomi işleri ve Sivil Toplum Başkanlığının koordine etmiş olduğu Bulancak semt pazarı ziyareti yapıldı. İl başkan yardımcısı Hüseyin Alkan, İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Ayar ve Sedat Yavanoğlu ile Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı ve ilçe yönetim üyeleriyle birlikte halkımızın duygu ve düşüncelerini dinleyip, Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik’
AK Parti İl Yönetimi Bulancak’ta ziyaretlerde bulundu.

Yapılan ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada; ‘İhracatçı sanayici ilk 500 firma arasına giren Yavuz Gıda ve Yavuzkan Gıda Firmasını tebrik ziyareti ve TKDK desteği ile yatırım yapan Harun Yıldırım’a ziyarette bulunduk. Giresun’un anavatanı olduğu Fındık hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerleri görüşleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz’ denildi.

Ayrıca yapılan açıklamada; ‘Ekonomi işleri ve Sivil Toplum Başkanlığının koordine etmiş olduğu Bulancak semt pazarı ziyareti yapıldı. İl başkan yardımcısı Hüseyin Alkan, İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Ayar ve Sedat Yavanoğlu ile Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı ve ilçe yönetim üyeleriyle birlikte halkımızın duygu ve düşüncelerini dinleyip, Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.