Ahmet ve Nuriye Fatoğlu için mevlid düzenlendi
Bulancak’ın ve ülkemizin kıymetli iş insanlarından merhum Ahmet Fatoğlu ile merhume eşi Nuriye Fatoğlu için Cumartesi akşamı Bulancak Orta Camii’nde Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
Programa Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da katılırken, Başkan Sıbıç mevlitte merhum Ahmet Fatoğlu ve merhume Nuriye Fatoğlu’nun oğulları Aslan Fatoğlu ile yeğenleri Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu ile bir araya geldi.

Mevlid sonrası açıklama yapan Başkan Sıbıç,
“Fatoğlu ailesinin geride kalan tüm fertlerine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen mevlid programına Fatoğlu ailesinin yanı sıra, Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Denizcilik ve Meslek Lisesi idarecileri ile öğrencileri de katılım gösterdi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







