AÇIK HAVA TİYATROSU İLGİ TOPLUYOR

KÜLTÜR 13.07.2021 - 16:25, Güncelleme: 13.07.2021 - 16:25 3858+ kez okundu.
 

AÇIK HAVA TİYATROSU İLGİ TOPLUYOR

Giresun Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dolu geçmeye devam ediyor.
Etkinlikler içerisinde yer alan açık hava tiyatrosu ise ilk kez sergilendi. Botanik Park’ta Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Çotanaklar Ayı Burhan’ adlı oyun izleyicilerden tam not aldı. Genel Sanat Yönetmenliğini Özden Aydın, Yönetmen ve Yazarlığını ise Hasan Hüseyin Karabağ’ın yaptığı ‘Çotanaklar Ayı Burhan’ adlı orta oyununda Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu, Ahmet Öndaş, Özden Aydın, Fikret Öğüd, Duygu Aydın, Sadık Takır, Harun Murat Aydın, Ayşe Gül Çavuşoğlu ve Nevin Dizdar oyuncu olarak yer alırken, kamera kurgu da Erkan Kara, Ziya Kostakoğlu, görüntü yönetmeni olarak Erkan Kara ve İngilizce altyazıda Pınar Kostakoğlu görev yapıyor. Müzikte ise Giresun türküleri kullanılıyor. Yaz etkinlikleri kapsamındaki açık hava tiyatroları; Sınır (13 Temmuz Salı) Kitap Su ile Tablet Can (16 Temmuz Cuma), Şalter (17 Temmuz Cumartesi) ve Ebegümeci (18 Temmuz Pazar) oyunlarıyla  gösterime devam edecek. Oyunlar Botanik Park’ta saat 20.30’da sergilenmeye başlıyor.
Giresun Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dolu geçmeye devam ediyor.

Etkinlikler içerisinde yer alan açık hava tiyatrosu ise ilk kez sergilendi. Botanik Park’ta Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Çotanaklar Ayı Burhan’ adlı oyun izleyicilerden tam not aldı.

Genel Sanat Yönetmenliğini Özden Aydın, Yönetmen ve Yazarlığını ise Hasan Hüseyin Karabağ’ın yaptığı ‘Çotanaklar Ayı Burhan’ adlı orta oyununda Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu, Ahmet Öndaş, Özden Aydın, Fikret Öğüd, Duygu Aydın, Sadık Takır, Harun Murat Aydın, Ayşe Gül Çavuşoğlu ve Nevin Dizdar oyuncu olarak yer alırken, kamera kurgu da Erkan Kara, Ziya Kostakoğlu, görüntü yönetmeni olarak Erkan Kara ve İngilizce altyazıda Pınar Kostakoğlu görev yapıyor. Müzikte ise Giresun türküleri kullanılıyor.

Yaz etkinlikleri kapsamındaki açık hava tiyatroları; Sınır (13 Temmuz Salı) Kitap Su ile Tablet Can (16 Temmuz Cuma), Şalter (17 Temmuz Cumartesi) ve Ebegümeci (18 Temmuz Pazar) oyunlarıyla  gösterime devam edecek.

Oyunlar Botanik Park’ta saat 20.30’da sergilenmeye başlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.