7 Ekim Vefat ilanları

VEFAT 07.10.2021 - 10:12, Güncelleme: 07.10.2021 - 10:12 5274+ kez okundu.
 

7 Ekim Vefat ilanları

Bulancak 7 Ekim vefat ilanı
Abdullah Güner vefat etti Küçükada Köyünden Kertmenoğullarından merhum Harun Günerin oğlu Abdullah Güner vefat etti. Cenazesi 7 Ekim Perşembe günü öğle namazını müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada Köyü Çöllük aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Yurdagül Sucu vefat etti Giresun Kayadibi Köyünden merhum eski zabıt katibi Selami Sucu’nun eşi Yurdagül Sucu vefat etti. Cenazesi 7 Ekim Perşembe öğle namazını müteakip Çalış Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Bulancak 7 Ekim vefat ilanı

Abdullah Güner vefat etti

Küçükada Köyünden Kertmenoğullarından merhum Harun Günerin oğlu Abdullah Güner vefat etti. Cenazesi 7 Ekim Perşembe günü öğle namazını müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada Köyü Çöllük aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Yurdagül Sucu vefat etti

Giresun Kayadibi Köyünden merhum eski zabıt katibi Selami Sucu’nun eşi Yurdagül Sucu vefat etti. Cenazesi 7 Ekim Perşembe öğle namazını müteakip Çalış Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.