Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
04 Ekim 2023 - 15:35

60 Öğrenci kaderine terk edildi

Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Bozat Köyünde bulunan Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonundaki görüntüler bu kadarda olmaz dedirtti.

0 Okunma 0 Paylaşım
60 Öğrenci kaderine terk edildi

Pansiyonda 60 öğrencinin kaldığı bilgisine ulaşılırken, öğrencilerin ve öğretmenlerin bu durumdan çok rahatsız oldukları ifade edildi.

Uzun bir süredir pansiyona herhangi bir tadilat ve onarım yapılmadığı öğrenilirken bu sahipsizlikten öğrenci velileri de rahatsızlıklarını dile getirdi. Gazetemizin edindiği bilgiye göre Pansiyonda 60 kız öğrencinin konakladığı ve öğrencilerin kaderine terk edilmesinin içler acısı olduğu öğrenildi.

Gazetemize ulaşan görüntülerde okulun pansiyon bölümünde duvarlarda çatlak oluştuğu ve bazı bölümlerde kopmalar meydana geldiği görüldü.

Her hangi bir kötü durum oluşmadan canları hiçe sayılan bu 60 öğrenci tahliye edilmesi gerekiyor.

#60 #Öğrenci #Kaderine #terk edildi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!