60 Öğrenci kaderine terk edildi
Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Bozat Köyünde bulunan Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonundaki görüntüler bu kadarda olmaz dedirtti.
Pansiyonda 60 öğrencinin kaldığı bilgisine ulaşılırken, öğrencilerin ve öğretmenlerin bu durumdan çok rahatsız oldukları ifade edildi.

Uzun bir süredir pansiyona herhangi bir tadilat ve onarım yapılmadığı öğrenilirken bu sahipsizlikten öğrenci velileri de rahatsızlıklarını dile getirdi. Gazetemizin edindiği bilgiye göre Pansiyonda 60 kız öğrencinin konakladığı ve öğrencilerin kaderine terk edilmesinin içler acısı olduğu öğrenildi.

Gazetemize ulaşan görüntülerde okulun pansiyon bölümünde duvarlarda çatlak oluştuğu ve bazı bölümlerde kopmalar meydana geldiği görüldü.
Her hangi bir kötü durum oluşmadan canları hiçe sayılan bu 60 öğrenci tahliye edilmesi gerekiyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







