50. evlilik yıldönümlerini kutladılar

YAŞAM 19.04.2022 - 09:47, Güncelleme: 19.04.2022 - 09:47 3632+ kez okundu.
 

50. evlilik yıldönümlerini kutladılar

Bulancak halkının yakından tanıdığı Haşim Market sahibi Haşim Azder ve eşi Saniye Azder evliliklerinde 50. yıllarını Aydın Balık’ta kutladılar.
aniye-Haşim Azder çifti Aydın Balık’ta organize edilen etkinlikle yarım asrı bulan evliliklerinin yıldönümlerini kutladı. Eşini çok sevdiğini söyleyen 74 yaşında ki Haşim Azder, “Tam 50 yıl oldu. Yarım asır gibi görünse de benim için çok kısa. Zaman çok hızlı geçiyor. Çok güzel günler geçirdik. Birbirimizi kırmadık, dökmedik. Varlık da gördük, yokluk da. Seviyoruz birbirimizi. Sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz için bu günlere kadar ilk günkü aşkla gelebildik. Bütün çiftler geçirdikleri sağlıklı mutlu zamanlarını kutlamalılar. Eşlerine sürpriz yapmalılar, onları mutlu etmeliler. O benim her şeyim. Ben ona `Hatun´ derim o bana 'Canım', 'Hayatım' der. Son zamanlarda kadınlara yönelik yapılan şiddet beni çok üzüyor. Onları kınıyorum. Ne olur kadınlarımıza sevgimizi güzel göstersek. Allah'ın hiç hoşuna gitmeyen şey evlilerin ayrılmasıdır. Onun için gençler ayrılmasınlar birbirlerinin ufak tefek kusurlarını hoş karşılayarak hayatlarını zehir etmeden güzel bir ömür yaşasınlar” dedi. 67 yaşındaki Saniye Azder ise “Yarım asırdır beraberiz. İyisi ile kötüsü ile mutlu bir hayat yaşadık. Arada sırada aksaklıklarımız oldu tabi ki. Ama onları da birbirimizi kırmadan, saygıda kusur etmeden çözdük. En önemlisi sevgi saygı, itikat, sabır ve güven. Güven olduktan sonra her şey yoluna girer ve düzelir. Çocuklarımız Ömer Faruk, Ayşenur ve Esra mutluluğumuza mutluluk katıyorlar” diye konuştu.     Haber: Erol Küçük
Bulancak halkının yakından tanıdığı Haşim Market sahibi Haşim Azder ve eşi Saniye Azder evliliklerinde 50. yıllarını Aydın Balık’ta kutladılar.

aniye-Haşim Azder çifti Aydın Balık’ta organize edilen etkinlikle yarım asrı bulan evliliklerinin yıldönümlerini kutladı. Eşini çok sevdiğini söyleyen 74 yaşında ki Haşim Azder, “Tam 50 yıl oldu. Yarım asır gibi görünse de benim için çok kısa. Zaman çok hızlı geçiyor. Çok güzel günler geçirdik. Birbirimizi kırmadık, dökmedik. Varlık da gördük, yokluk da. Seviyoruz birbirimizi. Sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz için bu günlere kadar ilk günkü aşkla gelebildik. Bütün çiftler geçirdikleri sağlıklı mutlu zamanlarını kutlamalılar. Eşlerine sürpriz yapmalılar, onları mutlu etmeliler. O benim her şeyim. Ben ona `Hatun´ derim o bana 'Canım', 'Hayatım' der. Son zamanlarda kadınlara yönelik yapılan şiddet beni çok üzüyor. Onları kınıyorum. Ne olur kadınlarımıza sevgimizi güzel göstersek. Allah'ın hiç hoşuna gitmeyen şey evlilerin ayrılmasıdır. Onun için gençler ayrılmasınlar birbirlerinin ufak tefek kusurlarını hoş karşılayarak hayatlarını zehir etmeden güzel bir ömür yaşasınlar” dedi.

67 yaşındaki Saniye Azder ise “Yarım asırdır beraberiz. İyisi ile kötüsü ile mutlu bir hayat yaşadık. Arada sırada aksaklıklarımız oldu tabi ki. Ama onları da birbirimizi kırmadan, saygıda kusur etmeden çözdük. En önemlisi sevgi saygı, itikat, sabır ve güven. Güven olduktan sonra her şey yoluna girer ve düzelir. Çocuklarımız Ömer Faruk, Ayşenur ve Esra mutluluğumuza mutluluk katıyorlar” diye konuştu.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.