26 Eylül 2013 - 17:50 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
28 Şubat darbecilerine tokat gibi cevap!
28 Şubat'ın sivil işbirlikçilerinin Erbakan Hoca'nın darbecilerin kararlarına boyun eğdiği iftirasına cevap açıklanan tutanaklardan geldi.
Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mehmet Aybar, ‘Devlet sırrı olan dönemin MGK tutanakları açıklandı, bir gerçek daha iftiracıların yüzünde tokat gibi patladı’ dedi.
Gazetemize konuşan Başkan Aybar, Milli Gazete’de yayınlanan habere istinaden 54. Erbakan Hükümeti’ne tuzak kuranların yalanlarının bir kez daha ortaya çıktığını kaydetti. Aybar, “Tarihi 28 Şubat MGK’sının tutanaklarının açıklanması, MGK’daki 18 maddenin Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından imzalanmadığı gerçeğini resmi olarak da teyit etmiş oldu. Böylelikle, çeşitli iftiralarla Erbakan’ı karalamaya çalışanların yalanları bir kez daha ayaklarına dolandı. Bu karanlık tezgâhların sorumlusu sinsi çevreler ve bugün o kurumların başında bulunanlar, yüzünüz kızaracak mı bilemiyoruz ama bari nezaketen de olsa çıkıp özür dileyin!” serzenişinde bulundu.
Uzun yıllardan beri bazı kesimlerin Erbakan’ın tarihi MGK’daki 18 maddeyi imzaladığına ilişkin yapılan maksatlı yalan propagandalarının, yayımlanan tutanaklarla birlikte tuzla buz olduğunu belirten Başkan Aybar, “Yazdıkları kitaplarla, gazete ve televizyonlara verdikleri demeçlerle, devamlı surette ve bilinçli olarak bu yalanı pompalamayı sürdürenlere, ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla Erbakan Hoca’ya kara çalmaya yeltenenlere, art niyetli kişi ve kurumlara en güzel cevap tutanaklardan geldi. MGK’nın resmi tutanakları, Erbakan’ın, milleti baskı altına almayı amaçlayan cuntanın imzalanması için direttiği 18 maddeyi imzalamadığını açıkça gösterdi. Tarih bir kez daha yüzleri gibi yürekleri de kararmış olanları hüsrana uğrattı. Erbakan, kendisine inanan ve güvenen milyonların yüzünü bir kez daha ağarttı” diye konuştu.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Giresun’da ayak tenisi şöleni şampiyonlukla tamamlandı

Vodafone Business ve Migros, 5G ile LoT Tabanlı Destek Uygulamaları Hayata Geçirdi

Sardes’te 2 bin 500 yıllık heykel gün yüzüne çıkarıldı

Giresun’da Mobil Kanser Tarama hizmeti Çanakçı’da sürüyor

Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



