23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bulancak’ta iki ayrı program ile kutlandı.
23 Nisan Pazar günü ilk program Gazi Ortaokulu bahçesinde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un çelenk sunumu sonrası saygı duruşu ve İstiklal marşının okuması ile buradaki program sona erdi.

Günün ikinci programı Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM)salonunda yapıldı. Bulancak Cumhuriyet İlkokulunun düzenlediği program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un günün anlam ve önemini belirten konuşması sonrası 1. Sınıf öğrencilerinin gösterisi, 2. Sınıf öğrencilerinin gösterisi, “Yedi İklim Korosu” ana sınıfının gösterisi, “Atatürk çocuk olmuş” şiirinin okunması, 4. Sınıf halk oyunları gösterisi, 3. Sınıf öğrencilerinin gösterisi, “Hürriyet Bayramımız” şiirinin okunması, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile ilçe genelinde ilkokul ve ortaokullarda yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alanlara ödülleri Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Kezban Yerlikaya ve AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın tarafından takdim edildi. “Ben Anadolu” şiirinin okunması, halk oyunları gösterisi ile program tamamlandı. Programa İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı. Ersin Erkut, Giresun Üni. Bulancak Kadir Karataş UBYO Müdürü Doç. Dr. Öğ. Üyesi Oktay Karaman, MHP İlçe Başkanı Tanju Alpaslan, Daire Amirleri, bazı dernek başkanları, okul müdürleri, öğrenciler ve velilerde katıldı.










Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







