2021-2022 Sezonu Süper Lig fikstürü çekildi

SPOR 14.07.2021 - 14:43, Güncelleme: 14.07.2021 - 14:43 3754+ kez okundu.
 

2021-2022 Sezonu Süper Lig fikstürü çekildi

2021-2022 sezonu Süper Lig fikstür çekimi, bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekimine yeşil beyazlıları temsilen Giresunlu iş adamı Metin Koç katıldı. TFF yetkililerinin de katılımı ile gerçekleşen fikstür çekiminde ilk hafta Giresunsunspor’un rakibi Galatasaray Spor Kulübü oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine Süper Lig kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Ligde yeni sezon 13 Ağustos'ta başlayacak ve 27 Aralık'ta ilk yarı sona erecek. 7 Ocak'ta ikinci yarısı başlayacak Süper Lig, 22 Mayıs'ta tamamlanacak. Törende bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncoğlu, ilk olarak Atina'da Yunan yetkililerinin Galatasaray kafilesine karşı tutumuna tepki gösterirken, "Bildiğiniz gibi dün Atina'da üzücü bir olay yaşandı. Galatasaray kulübü dostluk maçı için gittiği Yunanistan'da hiç de dostça olmayan olaylara maruz kaldı. Yunanistan yetkililerinin bu tavırlarını bir kez daha buradan tepkimizi gösteriyoruz. Devletimiz, Federasyonumuz ve spor camiası Galatasaray'ın yanında olmuştur, Galatasaray da haklı bir protesto göstermiştir. Dileğimiz spor ruhuna hiç yakışmayan bu tür hareketlerin bir daha olmamasıdır" dedi Şampiyonun son hafta belli olduğu bir sezonun geride bırakıldığını ifade eden Akıncıoğlu, "Bugün çekeceğimiz fikstürle Süper Lig'de yeni bir sezona daha adım atıyoruz. Çok heyecanlı bir sezonu geride bıraktık. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürdü ve averajla şampiyon belli oldu. Çok zor şartlarda geçen bir yıldı, sizlerin öz verisiyle sezonu tamamladık.  Lig'de mücadele eden, futbolumuza renk katan tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Akıncıoğlu ayrıca, "Yeni sezonu 20 takımla oynayacağız. 38 haftalık uzun bir maraton bizleri bekliyor. A Milli Takımımızın maçları, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarıyla birlikte dolu dolu bir dönem yaşayacağız. TFF olarak dileğimiz, salgının tüm etkisinin geçmesi ve yeni sezonun da hiçbir sorun yaşamadan tamamlanmasıdır. Yaklaşık 1.5 yıl sonra Süper Lig maçlarımız seyircili olacak. Şimdilik sezona yüzde 50 kapasiteyle başlıyoruz ama niyetimiz hiçbir kısıtlama olmadan stadyumlarımızın taraftarlarımıza açık olması. İnşallah aşılama programının tamamlanmasıyla, futbol coşkusunu tribünlerde doyasıya yaşandığı o günleri de göreceğiz. Seyirciyle birlikte özellikle futbolcular için motive edici bir ortam olacak" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.  
2021-2022 sezonu Süper Lig fikstür çekimi, bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekimine yeşil beyazlıları temsilen Giresunlu iş adamı Metin Koç katıldı. TFF yetkililerinin de katılımı ile gerçekleşen fikstür çekiminde ilk hafta Giresunsunspor’un rakibi Galatasaray Spor Kulübü oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine Süper Lig kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.
Ligde yeni sezon 13 Ağustos'ta başlayacak ve 27 Aralık'ta ilk yarı sona erecek. 7 Ocak'ta ikinci yarısı başlayacak Süper Lig, 22 Mayıs'ta tamamlanacak.

Törende bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncoğlu, ilk olarak Atina'da Yunan yetkililerinin Galatasaray kafilesine karşı tutumuna tepki gösterirken, "Bildiğiniz gibi dün Atina'da üzücü bir olay yaşandı. Galatasaray kulübü dostluk maçı için gittiği Yunanistan'da hiç de dostça olmayan olaylara maruz kaldı. Yunanistan yetkililerinin bu tavırlarını bir kez daha buradan tepkimizi gösteriyoruz. Devletimiz, Federasyonumuz ve spor camiası Galatasaray'ın yanında olmuştur, Galatasaray da haklı bir protesto göstermiştir. Dileğimiz spor ruhuna hiç yakışmayan bu tür hareketlerin bir daha olmamasıdır" dedi

Şampiyonun son hafta belli olduğu bir sezonun geride bırakıldığını ifade eden Akıncıoğlu, "Bugün çekeceğimiz fikstürle Süper Lig'de yeni bir sezona daha adım atıyoruz. Çok heyecanlı bir sezonu geride bıraktık. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürdü ve averajla şampiyon belli oldu. Çok zor şartlarda geçen bir yıldı, sizlerin öz verisiyle sezonu tamamladık.  Lig'de mücadele eden, futbolumuza renk katan tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Akıncıoğlu ayrıca, "Yeni sezonu 20 takımla oynayacağız. 38 haftalık uzun bir maraton bizleri bekliyor. A Milli Takımımızın maçları, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarıyla birlikte dolu dolu bir dönem yaşayacağız. TFF olarak dileğimiz, salgının tüm etkisinin geçmesi ve yeni sezonun da hiçbir sorun yaşamadan tamamlanmasıdır. Yaklaşık 1.5 yıl sonra Süper Lig maçlarımız seyircili olacak. Şimdilik sezona yüzde 50 kapasiteyle başlıyoruz ama niyetimiz hiçbir kısıtlama olmadan stadyumlarımızın taraftarlarımıza açık olması. İnşallah aşılama programının tamamlanmasıyla, futbol coşkusunu tribünlerde doyasıya yaşandığı o günleri de göreceğiz. Seyirciyle birlikte özellikle futbolcular için motive edici bir ortam olacak" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.