2019 Model Citroen Berlingo icradan satılık

RESMİ İLAN 05.07.2021 - 10:59 2253+ kez okundu.
 

2019 Model Citroen Berlingo icradan satılık

İSTANBUL ANADOLU24. İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34CCU 944 plakalı 2019/model berlingo citroen siyah renk araç anahtar ve ruhsat yok arka taraf ve muhtelif yerlerde çizikler ve vuruklar mevcut araçta muhtelif yerlerde sürtünme ve çizilme görüldü anahtar olmadığından kilometre motor akü vs.bakılamamış olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
İSTANBUL ANADOLU24. İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34CCU 944 plakalı 2019/model berlingo citroen siyah renk araç anahtar ve ruhsat yok arka taraf ve muhtelif yerlerde çizikler ve vuruklar mevcut araçta muhtelif yerlerde sürtünme ve çizilme görüldü anahtar olmadığından kilometre motor akü vs.bakılamamış olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.