2015 model, Isuzu marka araç icradan satılık

RESMİ İLAN 08.07.2021 - 08:57 2183+ kez okundu.
 

2015 model, Isuzu marka araç icradan satılık

MUŞ İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 49E0302 Plakalı , 2015 Model , ISUZU Marka , ATFS Tipli , NF8956 Motor No'lu , MPATFS86JFT018331 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Motor Hacmi 2499cm3 , Rengi Beyaz , Araç üzerinde yapılan fiziki incelemede aracın kontağının bulunmadığı, gösterge ve motorunun çalışıtırılmadığı, motor ve mekanik aksamına ilişkin gizli ayıplarının bilinmediği, araç dijital kilometresi görülmedi. Aracın ruhsatı görülmedi. Aracın bilgilerine dosyasından ulaşılmıştır. Aracın iç döşemesinin ve koltuklarının sağlam ve iyi durumda olduğu görülmüştür. Araç lastiklerinin sağlam ve %70 civarında olduğu görülmüştür. Aracın tavan, kaput, bagaj kapısı ve yan kapılarında genel boya durumunun iyi olduğu görülmüştür. Araç ön göğüs kısmı iyi durumdadır. Aracın ön, yan ve arka camları sağlamdır. Aracın farları ve dikiz aynalarının sağlam olduğu tespit edilmiştir. Aracın kapısının açık olduğu tespit edilmiştir. Aracın sol arka stop lambasının kırık olduğu tespit edilmiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.     Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
MUŞ İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,
49E0302 Plakalı , 2015 Model , ISUZU Marka , ATFS Tipli , NF8956 Motor No'lu , MPATFS86JFT018331 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Motor Hacmi 2499cm3 , Rengi Beyaz , Araç üzerinde yapılan fiziki incelemede aracın kontağının bulunmadığı, gösterge ve motorunun çalışıtırılmadığı, motor ve mekanik aksamına ilişkin gizli ayıplarının bilinmediği, araç dijital kilometresi görülmedi. Aracın ruhsatı görülmedi. Aracın bilgilerine dosyasından ulaşılmıştır. Aracın iç döşemesinin ve koltuklarının sağlam ve iyi durumda olduğu görülmüştür. Araç lastiklerinin sağlam ve %70 civarında olduğu görülmüştür. Aracın tavan, kaput, bagaj kapısı ve yan kapılarında genel boya durumunun iyi olduğu görülmüştür. Araç ön göğüs kısmı iyi durumdadır. Aracın ön, yan ve arka camları sağlamdır. Aracın farları ve dikiz aynalarının sağlam olduğu tespit edilmiştir. Aracın kapısının açık olduğu tespit edilmiştir. Aracın sol arka stop lambasının kırık olduğu tespit edilmiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.