2015 model Ford marka çekici icradan satılık

RESMİ İLAN 06.07.2021 - 09:45 2130+ kez okundu.
 

2015 model Ford marka çekici icradan satılık

AYDIN İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ford marka, 1838T Ticari ad, 2015 model, dizel, manuel vites, çekici cinsi, Beyaz rengi, NM0KCXTP6KFJ92 şase no, FJ92627 motor no, 20 VB 536 plakalı araç. Gerekli incelemeler sonucunda aracın motor ve kaporta aksamında eksik parçaların olduğu, aracın çalışır vaziyette olmadığı, aracın anahtarının var olduğu ve ruhsatı bulunmadığı tespit edilmiştir. Aracın uzun süre çalıştırılmadığı için aküsünün iş göremez durumda olduğu ,tespit günü takviye etmek sureti ile aracın çalışır duruma getirilmeye çalışıldığı ancakaracın çalışmasına yetecek uygun ekipmanların(akü) inceleme alanında olmamasından dolayı araç çalışır vaziyete getirilememiştir. Bu sebeple aracın motorunun, şanzımanın çalışabilirlik durumlarına ilişkin kontrolleri yapılamamıştır ve km bilgisi tayin edilememiştir. Aracın takyidat bilgisinde yer alan bilgilerindeki şase numarasının araç üzerinde bulunan şase numarasına uyduğu tespit edilmiştir. Aracın motor numarasının motor üzerinde yazılı olduğu bölümün okunması oldukça güç olup bununla ilgili tespit ancak bazı parçaların sökülmesi ile yapılabileceğinden, ruhsat bilgilerinde yazan motor numarasının araç üzerindeki motor numarası ile aynı olup olmadığı hususunda herhangi bir tespit yapılamamıştır. Boya kalınlık ölçüm cihazıyla yapılan incelemede;aracın kaporta aksamında fabrika çıkışlı boyaya ek, herhangi bir harici boya ve macun bulunmadığı gözlemlenmiştir. Ön tamponun muhtelif yerlerinde deformasyonlar bulunduğu ve çizilmelere bağlı boya atmaları olduğu belirlenmiştir. Aracın sağ(yolcu) tarafı arka çamurluğunun kırık olduğu, buna bağlı olarak çamurluk monte mekanizmalarının hasarlı ve bahsi geçen çamurluk üzerine konumlandırılmış stop lambasının olmadığı tespit edilmiştir. Araç lastiklerin kullanım ömürlerini yıl bazında tamamladıkları belirlenip icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
AYDIN İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ford marka, 1838T Ticari ad, 2015 model, dizel, manuel vites, çekici cinsi, Beyaz rengi, NM0KCXTP6KFJ92 şase no, FJ92627 motor no, 20 VB 536 plakalı araç. Gerekli incelemeler sonucunda aracın motor ve kaporta aksamında eksik parçaların olduğu, aracın çalışır vaziyette olmadığı, aracın anahtarının var olduğu ve ruhsatı bulunmadığı tespit edilmiştir. Aracın uzun süre çalıştırılmadığı için aküsünün iş göremez durumda olduğu ,tespit günü takviye etmek sureti ile aracın çalışır duruma getirilmeye çalışıldığı ancakaracın çalışmasına yetecek uygun ekipmanların(akü) inceleme alanında olmamasından dolayı araç çalışır vaziyete getirilememiştir. Bu sebeple aracın motorunun, şanzımanın çalışabilirlik durumlarına ilişkin kontrolleri yapılamamıştır ve km bilgisi tayin edilememiştir. Aracın takyidat bilgisinde yer alan bilgilerindeki şase numarasının araç üzerinde bulunan şase numarasına uyduğu tespit edilmiştir. Aracın motor numarasının motor üzerinde yazılı olduğu bölümün okunması oldukça güç olup bununla ilgili tespit ancak bazı parçaların sökülmesi ile yapılabileceğinden, ruhsat bilgilerinde yazan motor numarasının araç üzerindeki motor numarası ile aynı olup olmadığı hususunda herhangi bir tespit yapılamamıştır. Boya kalınlık ölçüm cihazıyla yapılan incelemede;aracın kaporta aksamında fabrika çıkışlı boyaya ek, herhangi bir harici boya ve macun bulunmadığı gözlemlenmiştir. Ön tamponun muhtelif yerlerinde deformasyonlar bulunduğu ve çizilmelere bağlı boya atmaları olduğu belirlenmiştir. Aracın sağ(yolcu) tarafı arka çamurluğunun kırık olduğu, buna bağlı olarak çamurluk monte mekanizmalarının hasarlı ve bahsi geçen çamurluk üzerine konumlandırılmış stop lambasının olmadığı tespit edilmiştir. Araç lastiklerin kullanım ömürlerini yıl bazında tamamladıkları belirlenip icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.