2013 Model Dacia marka araç icradan satılık

RESMİ İLAN 16.07.2021 - 09:38 2307+ kez okundu.
 

2013 Model Dacia marka araç icradan satılık

TAVŞANLI İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  6aeg478 Plakalı , 2013 Model , DACIA Marka , SD Tipli , K9KJ898D113444 Motor No'lu , UU1HSDACN49589191 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Rengi Gri , Aracın tüm yürütme organları motor, şanzıman, akslar ve lastikler, ateşleme sistemi, soğutma sistemi, akü vb mevcut olup araç kontak anatarı marifetiyle aracın çalıştığı tespit edilmiştir. Aracın akü marifetiyle çalıştırılması durumunda karayollarında kullanımına engel bir durum görülmemiştir. Araç lastikleri kullanıma uygun olup %55 seviysindedir. Söz konusu aracın elektrik aksamında kablo bağlantılarında herhangi bir eksiklik görülmemiştir. Araç ana şasesi üzerinde yapılan görsel inceleme neticesinde şase üzerinde herhangi bir deformasyon görülmemiştir. Araç sürücü ve yolc bölümünün oluşturulduğu kaporta aksamında bir deformasyona rastlanmamıştır. Araç yan aynalarının mevcut ve kullanılabilir durumda olduğu tespit edilmiştir. Araç iç döşemelerinin durumunun iyi ve kullanılabilir durumda olduğu görülmektedir. Arka yolcu koltuğu ve ön yolcu koltuğunun iyi ve kullanılabilir durumda olduğu şoför koltuğunun iyi ve kullanılabilir durumda olduğu görülmektedir. Direksiyon simidi, ön konsol zemin ve tavan döşemeleri iyi durumdadır. Araç aküsünden enerji verildiğinde ön konsol kadranlarının ve araç müzik ses sisteminin aktif olarak çalıştığı ve beyin hata arıza kodlarından bazılarının uyarı veriği tespit edilmiştir. Araç ön ve yan camlarında kırılma çatlak görülmemiştir. Sigorta Bilgi Merkez issiteminde söz konusu araç için 2013/2014 siorta döneminde 1 adet, 2014/2015 sigorta döneminde 1 adet 2015/2016 sigorta döneminde 1 adet hasar kaydı ve kaza bilgisi bulunmuştur. Söz konusu araç 102.000,00TL bedel ile satılık olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
TAVŞANLI İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  6aeg478 Plakalı , 2013 Model , DACIA Marka , SD Tipli , K9KJ898D113444 Motor No'lu , UU1HSDACN49589191 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Rengi Gri , Aracın tüm yürütme organları motor, şanzıman, akslar ve lastikler, ateşleme sistemi, soğutma sistemi, akü vb mevcut olup araç kontak anatarı marifetiyle aracın çalıştığı tespit edilmiştir. Aracın akü marifetiyle çalıştırılması durumunda karayollarında kullanımına engel bir durum görülmemiştir. Araç lastikleri kullanıma uygun olup %55 seviysindedir. Söz konusu aracın elektrik aksamında kablo bağlantılarında herhangi bir eksiklik görülmemiştir. Araç ana şasesi üzerinde yapılan görsel inceleme neticesinde şase üzerinde herhangi bir deformasyon görülmemiştir. Araç sürücü ve yolc bölümünün oluşturulduğu kaporta aksamında bir deformasyona rastlanmamıştır. Araç yan aynalarının mevcut ve kullanılabilir durumda olduğu tespit edilmiştir. Araç iç döşemelerinin durumunun iyi ve kullanılabilir durumda olduğu görülmektedir. Arka yolcu koltuğu ve ön yolcu koltuğunun iyi ve kullanılabilir durumda olduğu şoför koltuğunun iyi ve kullanılabilir durumda olduğu görülmektedir. Direksiyon simidi, ön konsol zemin ve tavan döşemeleri iyi durumdadır. Araç aküsünden enerji verildiğinde ön konsol kadranlarının ve araç müzik ses sisteminin aktif olarak çalıştığı ve beyin hata arıza kodlarından bazılarının uyarı veriği tespit edilmiştir. Araç ön ve yan camlarında kırılma çatlak görülmemiştir. Sigorta Bilgi Merkez issiteminde söz konusu araç için 2013/2014 siorta döneminde 1 adet, 2014/2015 sigorta döneminde 1 adet 2015/2016 sigorta döneminde 1 adet hasar kaydı ve kaza bilgisi bulunmuştur. Söz konusu araç 102.000,00TL bedel ile satılık olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.