2013 model BMW 3L marka araç icradan satılık

RESMİ İLAN 17.07.2021 - 09:02 2677+ kez okundu.
 

2013 model BMW 3L marka araç icradan satılık

BAKIRKÖY10. İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,     34KF0438 Plakalı , 2013 Model , BMW Marka , 3L Tipli , A549J529 Motor No'lu , WBA3J9105EJ995743 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin , Vites Tipi Otomatik , Kasa Tipi Sedan , Rengi Siyah , Otomobilin mevcut yapısı itibariyle yürümesini engelleyecek parça eksikliği yoktur. Aracın teknik yapısı yeterli, genel kaporta aksanının orta düzeyde iyi durumda, küçük çapta ezikler ve çizikler dışında fiziki hasar bulunmamaktadır. Ön ve arka tampon kısımları köşe noktalarında çizikler bulunduğu görülmüş ve yürümesine engel herhangi mekanik ve fiziki hasar bulunmamaktadır. Çelik jantlara sahip lastikleri iyi durumda, koltuklarınfa fiziki hasar bulunmadığı ve tavan ve taban döşemesinin iyi durumda olduğu görülmüştür. Motor, şanzıman vb. teknik parçaları yerinde olup motorlu taşıt vasıflarını taşımakta olan kontak anahtarı bulunmayan otomobilin şase numarasının motorlu araç tescil sisteminde kayıtlı şase numarası ile aynı olduğu görülmüş  olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
BAKIRKÖY10. İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,     34KF0438 Plakalı , 2013 Model , BMW Marka , 3L Tipli , A549J529 Motor No'lu , WBA3J9105EJ995743 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin , Vites Tipi Otomatik , Kasa Tipi Sedan , Rengi Siyah , Otomobilin mevcut yapısı itibariyle yürümesini engelleyecek parça eksikliği yoktur. Aracın teknik yapısı yeterli, genel kaporta aksanının orta düzeyde iyi durumda, küçük çapta ezikler ve çizikler dışında fiziki hasar bulunmamaktadır. Ön ve arka tampon kısımları köşe noktalarında çizikler bulunduğu görülmüş ve yürümesine engel herhangi mekanik ve fiziki hasar bulunmamaktadır. Çelik jantlara sahip lastikleri iyi durumda, koltuklarınfa fiziki hasar bulunmadığı ve tavan ve taban döşemesinin iyi durumda olduğu görülmüştür. Motor, şanzıman vb. teknik parçaları yerinde olup motorlu taşıt vasıflarını taşımakta olan kontak anahtarı bulunmayan otomobilin şase numarasının motorlu araç tescil sisteminde kayıtlı şase numarası ile aynı olduğu görülmüş  olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.