2010 model Renault Megane marka araç icradan satılık

RESMİ İLAN 05.07.2021 - 11:01 2210+ kez okundu.
 

2010 model Renault Megane marka araç icradan satılık

GİRESUN İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 28AAG959 Plakalı , 2010 Model , RENAULT Marka , MEGANE III HB PRIV 1.6 16V Tipli , K4MW8R000655 Motor No'lu , VF1BZAR0A42507100 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin&Lpg , Vites Tipi Otomatik , Rengi Siyah , Araç çalışır vaziyette olduğu tespit edilmiştir. Aracın çalışmayan bir aksamının olmadığı ve tüm elektronik aksamının faal olduğu görülmüştür. Araç kondisyon bakımından iyi durumdadır. Aracın genel görünüşü irdelendiğin kaporta aksamında ve bu bölümlerin muhtelif yerlerinde boyalarında lokal çizilmelerin olduğu tespit edilmiştir. Tüm güç aktarım organları ile motor mekanik kısımları üzerinde aykırılık teşkil edecek bir durum gözlenmediği, bağlantı ve mekanik aksamlarının tam ve yerinde olduğu, aracın çalışmasında (motor ve motor üzerinde bulunan dönen aksamlar üzerinde) veya aracın gösterge panelinde olumsuzluk teşkil edecek bir durum gözlenmediği, araç çalışırken motor devir kadranı ile motor sesi uyumlu olduğu tarafımca yapılan fiziki incelemede tespit edilmiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
GİRESUN İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 28AAG959 Plakalı , 2010 Model , RENAULT Marka , MEGANE III HB PRIV 1.6 16V Tipli , K4MW8R000655 Motor No'lu , VF1BZAR0A42507100 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin&Lpg , Vites Tipi Otomatik , Rengi Siyah , Araç çalışır vaziyette olduğu tespit edilmiştir. Aracın çalışmayan bir aksamının olmadığı ve tüm elektronik aksamının faal olduğu görülmüştür. Araç kondisyon bakımından iyi durumdadır. Aracın genel görünüşü irdelendiğin kaporta aksamında ve bu bölümlerin muhtelif yerlerinde boyalarında lokal çizilmelerin olduğu tespit edilmiştir. Tüm güç aktarım organları ile motor mekanik kısımları üzerinde aykırılık teşkil edecek bir durum gözlenmediği, bağlantı ve mekanik aksamlarının tam ve yerinde olduğu, aracın çalışmasında (motor ve motor üzerinde bulunan dönen aksamlar üzerinde) veya aracın gösterge panelinde olumsuzluk teşkil edecek bir durum gözlenmediği, araç çalışırken motor devir kadranı ile motor sesi uyumlu olduğu tarafımca yapılan fiziki incelemede tespit edilmiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.