2006 model BMW 730D icradan satılık

EKONOMİ 30.07.2021 - 08:30, Güncelleme: 30.07.2021 - 08:30 2266+ kez okundu.
 

2006 model BMW 730D icradan satılık

BAKIRKÖY 15. İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34AV7211 Plakalı otomobilin anahtarı bulunan kapıları açık olan aracın mevcut tespitin yapıldığı durumu itibarıyla çalışmasının mümkün olmadığı anlaşılmıştır. Aracın yürümesini engelleyecek ana parçalarından eksik parçası bulunmamakla birlikte, aracın bulunduğu mahallin aynı zamanda BMW marka araçlara servisi hizmeti verilen bir tamirhane olması ve aracın buraya tamir için getirilmesi sonrasında aracın motor , Şanzıman vb. parçaların tamir için sökülmüş ve de monte halinde bulunduğu görülmekle birlikte aracı servise getiren borçlunun tamiri için onay vermemesi nedeniyle araçta sökülen tüm parçaların paketlenerek depolandığı ve aracın bu sökülmüş parçaların incelenmesi doğrultusunda eksik parçaının bulunmadığı yapılan inceleme neticesinde anlaşılmıştır. Aracın mevcut yapısı itibarıyla yürümesinin mümkün olmadığı ve teknik motor ve şanzıman kısmının de monte vaziyet olması nedeniyle ağır hasarlı vaziyette bulunduğu tespit edilmekle birlikte aracın kaporta aksamının iyi durumda olduğu aracın genel kaportası üzerinde küçük çaplı ezikler ve çizikler dışında herhangi bir fiziki hasarının bulunmadığı ve yine aracın boya yapısının iyi durumda olduğu, çelik jantlara sahip otomobilin lastiklerinin diş derinliği yeterli iyi durumda bulunduğu ve basta deri kaplamalı koltuk yüzeyi olmak üzere aracın tavan ve taban döşeme yapısının iyi durumda bulunduğu ve fiziki hasarının bulunmadığı , aracın ön torpido ve göğüs kısmında eksik parçası bulunmamakla birlikte ön torpido, ön göğüs kısımlarında bulunması gereken başta oto teybi olmak üzere diğer tüm dijital aksamlarının yerinde ve sağlam durumda olduğu tespit edilmiştir. Araç ağır teknik ve mekanik hasarlı hali fiziki durumu veteknik özellikleriyle birlikte mekanik kısmında yapılacak tamir bakım ve onarım sonrasında motorlu bir araç olarak karayolunda sürülebilmesinin mümkün olduğu tespit edilmiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…    
BAKIRKÖY 15. İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34AV7211 Plakalı otomobilin anahtarı bulunan kapıları açık olan aracın mevcut tespitin yapıldığı durumu itibarıyla çalışmasının mümkün olmadığı anlaşılmıştır. Aracın yürümesini engelleyecek ana parçalarından eksik parçası bulunmamakla birlikte, aracın bulunduğu mahallin aynı zamanda BMW marka araçlara servisi hizmeti verilen bir tamirhane olması ve aracın buraya tamir için getirilmesi sonrasında aracın motor , Şanzıman vb. parçaların tamir için sökülmüş ve de monte halinde bulunduğu görülmekle birlikte aracı servise getiren borçlunun tamiri için onay vermemesi nedeniyle araçta sökülen tüm parçaların paketlenerek depolandığı ve aracın bu sökülmüş parçaların incelenmesi doğrultusunda eksik parçaının bulunmadığı yapılan inceleme neticesinde anlaşılmıştır. Aracın mevcut yapısı itibarıyla yürümesinin mümkün olmadığı ve teknik motor ve şanzıman kısmının de monte vaziyet olması nedeniyle ağır hasarlı vaziyette bulunduğu tespit edilmekle birlikte aracın kaporta aksamının iyi durumda olduğu aracın genel kaportası üzerinde küçük çaplı ezikler ve çizikler dışında herhangi bir fiziki hasarının bulunmadığı ve yine aracın boya yapısının iyi durumda olduğu, çelik jantlara sahip otomobilin lastiklerinin diş derinliği yeterli iyi durumda bulunduğu ve basta deri kaplamalı koltuk yüzeyi olmak üzere aracın tavan ve taban döşeme yapısının iyi durumda bulunduğu ve fiziki hasarının bulunmadığı , aracın ön torpido ve göğüs kısmında eksik parçası bulunmamakla birlikte ön torpido, ön göğüs kısımlarında bulunması gereken başta oto teybi olmak üzere diğer tüm dijital aksamlarının yerinde ve sağlam durumda olduğu tespit edilmiştir. Araç ağır teknik ve mekanik hasarlı hali fiziki durumu veteknik özellikleriyle birlikte mekanik kısmında yapılacak tamir bakım ve onarım sonrasında motorlu bir araç olarak karayolunda sürülebilmesinin mümkün olduğu tespit edilmiş olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.