2 GOL ATTIK, 1 PUAN ALDIK

SPOR 23.10.2021 - 18:20, Güncelleme: 23.10.2021 - 18:20 3121+ kez okundu.
 

2 GOL ATTIK, 1 PUAN ALDIK

Süper Lig'in 10. haftasında GZT Giresunspor deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk oldu.
Yeşil beyazlılar hızlı başladığı karşılaşmada ilk yarıda gol bulamazken ikinci yarıda sahneye çıkan 78. dakika’da Serginho Giresunspor’u öne geçiren golü attı. Maçın uzatma anlarında temsilcimiz Giresunspor’da Alexis kendi kalesine attığı gol ile maçta eşitlik sağlandı. Bu beraberliğin ardından Çotanaklar puanını 9’e çıkartırken, Gaziantep FK ise 12 puanda yükseldi. Çotanaklar Süperlig’in 11. hafta maçında 1 Kasım Pazartesi akşamı saat: 20.00’da sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Maçtan dakikalar Karşılaşmaya ev sahibi Gaziantep FK; Günay Güvenç, Stelious Kitsiou, Steven Caulker , Alin Tosça, Papy Djilobodji, Hamza Mendyl, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal (Nouha Dicko dk. 39), Maxim, Figueiredo, Muhammet Demir, Giresunspor ise; Giresunspor: Okan Kocuk , Zeki Yavru , Mamadou Diarra, Alexis Perez, Aziz Behich, Flavio, Younousse Sankhare, Hamidou Traore , Serginho, Fousseni Diabate, Souleymane Doukara ile çıktı. 9. dakikada Diabate'nin sol kanattan yaptığı ortaya Doukara'nın gelişine vole vuruşunu kaleci Günay son anda yaptığı müdahale ile kornere gönderdi. 27. dakikada Aziz Behich'in ceza sahasına ortasında Sankhare topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. 43. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Serginho'nun çapraz pozisyondan plase vuruşu üstten auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Fazla pozisyon olmayan dengeli bir oyun oynanırken, konuk Giresunspor topa daha fazla sahip oldu, Karadeniz ekibinin bir golü de ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. 69. dakikada Ceza sahası sol tarafında topla buluşan Aziz Behich’in ortasında Doukara’nın kafa vuruşunda top yandan auta gitti. 78. dakika Sol kanattan ceza sahasına giren Aziz Behich’in Diabate ile verkaç yaptıktan sonra yerden altıpasa çevirdiği topa gelişine güzel bir vuruş yapan Serginho topu ağlara gönderdi. 0-1 90+2 Takım arkadaşı Okan Kocuk ile çarpışan Alexis Perez, kendi takımı adına talihsiz bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi.1-1    
Süper Lig'in 10. haftasında GZT Giresunspor deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk oldu.

Yeşil beyazlılar hızlı başladığı karşılaşmada ilk yarıda gol bulamazken ikinci yarıda sahneye çıkan 78. dakika’da Serginho Giresunspor’u öne geçiren golü attı. Maçın uzatma anlarında temsilcimiz Giresunspor’da Alexis kendi kalesine attığı gol ile maçta eşitlik sağlandı.

Bu beraberliğin ardından Çotanaklar puanını 9’e çıkartırken, Gaziantep FK ise 12 puanda yükseldi.

Çotanaklar Süperlig’in 11. hafta maçında 1 Kasım Pazartesi akşamı saat: 20.00’da sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

Maçtan dakikalar

Karşılaşmaya ev sahibi Gaziantep FK; Günay Güvenç, Stelious Kitsiou, Steven Caulker , Alin Tosça, Papy Djilobodji, Hamza Mendyl, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal (Nouha Dicko dk. 39), Maxim, Figueiredo, Muhammet Demir,

Giresunspor ise; Giresunspor: Okan Kocuk , Zeki Yavru , Mamadou Diarra, Alexis Perez, Aziz Behich, Flavio, Younousse Sankhare, Hamidou Traore , Serginho, Fousseni Diabate, Souleymane Doukara ile çıktı.

9. dakikada Diabate'nin sol kanattan yaptığı ortaya Doukara'nın gelişine vole vuruşunu kaleci Günay son anda yaptığı müdahale ile kornere gönderdi.

27. dakikada Aziz Behich'in ceza sahasına ortasında Sankhare topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

43. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Serginho'nun çapraz pozisyondan plase vuruşu üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Fazla pozisyon olmayan dengeli bir oyun oynanırken, konuk Giresunspor topa daha fazla sahip oldu, Karadeniz ekibinin bir golü de ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

69. dakikada Ceza sahası sol tarafında topla buluşan Aziz Behich’in ortasında Doukara’nın kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

78. dakika Sol kanattan ceza sahasına giren Aziz Behich’in Diabate ile verkaç yaptıktan sonra yerden altıpasa çevirdiği topa gelişine güzel bir vuruş yapan Serginho topu ağlara gönderdi. 0-1

90+2 Takım arkadaşı Okan Kocuk ile çarpışan Alexis Perez, kendi takımı adına talihsiz bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi.1-1

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.