1926 Bulancakspor Adam'la yola devam dedi
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz 1926 Bulancakspor, teknik direktör Mustafa Adam'la yola devam kararı aldı.
Geçtiğimiz sezon play off oynayarak ligde kalan 1926 Bulancakspor'da Kulüp Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, teknik direktör Mustafa Adam'la prensipte anlaşarak bu sezon Bulancakspor'u bir üst lige taşımak için mücadele edeceklerini söyledi.
1926 Bulancakspor'un hak ettiği yere gelmesi için mücadele edeceklerini kaydeden Başkan Yardımcısı Guguk, Bulancak halkının desteğiyle birlikte bu sezon başarı elde edeceklerini sözlerine ekledi.
Bilindiği üzere 1926 Bulancakspor'da Kulüp Başkanlığını Belediye Başkanı Recep Yakar yaparken, kulübün yetkilisi ise Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda da Kulüp Başkan Yardımcısı olan Emrullah Guguk.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







