17 yıllık faili meçhul cinayet çözüldü!

ASAYİŞ 11.04.2022 - 12:03, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:03 9520+ kez okundu.
 

17 yıllık faili meçhul cinayet çözüldü!

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Döngeri Köyünde 2005 yılında meydana gelen faili meçhul cinayet aydınlatıldı.
17 senedir faili meçhul kalan olayda, cinayete kurban giden Habip Güneş'in cinayeti ile ilgisi şüphesinde durulan 4 zanlı gözaltına alındı. Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emri ile başlatılan operasyonda Giresun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Ordu ili Altınordu İlçesi Pelitli Mahallesi'nde 3 evde eş zamanlı yapılan operasyonda 4 kişi çeşitli malzemelerle birlikte ele geçirildi. Yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tabanca mermisinin ele geçirildiği bilgisine de ulaşıldı. Operasyonlarda Ordu ilinde yakalanan A.Ş., T.Ş., N.A. ve C.A. isimli şahıslar gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Cinayete kurban giden Habip Güneş isimli şahsın altın kaplama kabzeli silahını çalmak için öldürüldüğü öğrenilirken, cinayet zanlısı olduğu öğrenilen E.Ş. isimli şahsın, olaydan 2 gün sonra Altınordu'nun Pelitli Mahallesinde M.A.A. tarafından öldürüldüğü ve faili meçhul cinayetin 17 sene sonra Jandarma tarafından çözüldüğü bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alınan zanlılar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Döngeri Köyünde 2005 yılında meydana gelen faili meçhul cinayet aydınlatıldı.

17 senedir faili meçhul kalan olayda, cinayete kurban giden Habip Güneş'in cinayeti ile ilgisi şüphesinde durulan 4 zanlı gözaltına alındı.

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emri ile başlatılan operasyonda Giresun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Ordu ili Altınordu İlçesi Pelitli Mahallesi'nde 3 evde eş zamanlı yapılan operasyonda 4 kişi çeşitli malzemelerle birlikte ele geçirildi. Yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tabanca mermisinin ele geçirildiği bilgisine de ulaşıldı.
Operasyonlarda Ordu ilinde yakalanan A.Ş., T.Ş., N.A. ve C.A. isimli şahıslar gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı.
Cinayete kurban giden Habip Güneş isimli şahsın altın kaplama kabzeli silahını çalmak için öldürüldüğü öğrenilirken, cinayet zanlısı olduğu öğrenilen E.Ş. isimli şahsın, olaydan 2 gün sonra Altınordu'nun Pelitli Mahallesinde M.A.A. tarafından öldürüldüğü ve faili meçhul cinayetin 17 sene sonra Jandarma tarafından çözüldüğü bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alınan zanlılar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.