01 Ekim Vefat ilanları

VEFAT 01.10.2021 - 09:55, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:55 4942+ kez okundu.
 

01 Ekim Vefat ilanları

Bulancak 01 Ekim vefat ilanları
Asuman Akın vefat etti Kuşluhan köyünden Erol Akın’ın kızı Asuman Akın vefat etti. Cenazesi 01 Ekim Cuma günü öğle namazına müteakip Kuşluhan Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. İhsan Güçtaş vefat etti Yaslıbahçe köyünden Kapalakoğullarından İsmail Güçtaş oğlu İhsan Güçtaş vefat etti. Cenazesi 01 Ekim Cuma günü öğle namazını müteakip Orta Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Yaslıbahçe köyünde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Zaliye Konanç vefat etti İcilli köyünden Mollaosmanoğullarından İbrahim Konanç'ın eşi, Zaliye Konanç vefat etti. Cenazesi 01 Ekim Cuma günü öğle namazını müteakip İcilli Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Bulancak 01 Ekim vefat ilanları

Asuman Akın vefat etti

Kuşluhan köyünden Erol Akın’ın kızı Asuman Akın vefat etti. Cenazesi 01 Ekim Cuma günü öğle namazına müteakip Kuşluhan Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

İhsan Güçtaş vefat etti

Yaslıbahçe köyünden Kapalakoğullarından İsmail Güçtaş oğlu İhsan Güçtaş vefat etti. Cenazesi 01 Ekim Cuma günü öğle namazını müteakip Orta Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Yaslıbahçe köyünde toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Zaliye Konanç vefat etti

İcilli köyünden Mollaosmanoğullarından İbrahim Konanç'ın eşi, Zaliye Konanç vefat etti. Cenazesi 01 Ekim Cuma günü öğle namazını müteakip İcilli Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.