Uyuşturucu operasyonları devam ediyor! 3 kişi yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 17.04.2024 - 14:27, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:41 1558 kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonları devam ediyor! 3 kişi yakalandı

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde altı eve düzenlenen operasyonda, 30 gram sentetik uyuşturucu, bir miktar sentetik ecza hapı, kurusıkı tabanca, pompalı tüfek, 3 tüfek kartuşu ve bir hassas terazi ele geçirildi. Operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı.
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde altı eve düzenlenen operasyonda, 30 gram sentetik uyuşturucu, bir miktar sentetik ecza hapı, kurusıkı tabanca, pompalı tüfek, 3 tüfek kartuşu ve bir hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.