Rize'de silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.04.2024 - 12:42, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:50 920 kez okundu.
 

Rize'de silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Rize'de 16 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 2'si tutuklandı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde silah kaçakçılığıyla mücadele amacıyla operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında şüpheli şahısların üst ve otomobillerinde yapılan aramada, 16 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 39 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 14 kişiden 12'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Y.Ç. ve B.A. ise çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Rize'de 16 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 2'si tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde silah kaçakçılığıyla mücadele amacıyla operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında şüpheli şahısların üst ve otomobillerinde yapılan aramada, 16 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 39 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 14 kişiden 12'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen Y.Ç. ve B.A. ise çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.