Polislerden öğrencilere sürpriz 23 Nisan ziyareti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 23.04.2024 - 12:10, Güncelleme: 23.04.2024 - 12:58 1271 kez okundu.
 

Polislerden öğrencilere sürpriz 23 Nisan ziyareti

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere sürpriz 23 Nisan ziyareti gerçekleştirdi.
Ekipler, bayram kutlaması için okulda olan Bahçeleriçi İlkokulu 1/C sınıfını ziyaret ederek çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı, çocuklara Türk bayrağı dağıttı. Habersiz gelen polis ekiplerini karşısında gören öğrenciler de şaşkınlığını gizleyemedi. Polis ekipleri okul bahçesindeki ekip otosuna çocukları bindirerek, onlara polislik mesleğini anlattı. Sınıf öğretmeni Gülcan Kazancıoğlu, "Polislerimiz hiç habersiz geldiler. Çok mutlu olduk. Bayramımızı kutladılar, çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere sürpriz 23 Nisan ziyareti gerçekleştirdi.

Ekipler, bayram kutlaması için okulda olan Bahçeleriçi İlkokulu 1/C sınıfını ziyaret ederek çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı, çocuklara Türk bayrağı dağıttı.

Habersiz gelen polis ekiplerini karşısında gören öğrenciler de şaşkınlığını gizleyemedi.

Polis ekipleri okul bahçesindeki ekip otosuna çocukları bindirerek, onlara polislik mesleğini anlattı.

Sınıf öğretmeni Gülcan Kazancıoğlu, "Polislerimiz hiç habersiz geldiler. Çok mutlu olduk. Bayramımızı kutladılar, çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.