Öğrenciler hayvanat bahçesini ziyaret ederek mama desteğinde bulundu

GÜNDEM 02.05.2024 - 10:48, Güncelleme: 02.05.2024 - 10:48 2425 kez okundu.
 

Öğrenciler hayvanat bahçesini ziyaret ederek mama desteğinde bulundu

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi öğrencileri, Giresun Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı’nın da katıldığı ziyarette öğrenciler değerli bir adım atarak, hayvanların bakımı için bir miktar mama desteğinde bulundu. Öğrenciler, ziyarette hem hayvanları yakından gözlemleme fırsatı elde etti, hem de onların beslenmesi için gerekli olan mamaları bıraktı. Bu anlamlı etkinlik sayesinde, öğrenciler eğlenceli bir günün yanı sıra, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincinin gelişmesine de katkı sağladılar. Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı, öğrencilerin bu tür katkılarının son derece değerli olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların desteği olmadan hayvanların sağlıklı bir şekilde bakımlarının zor olacağını ifade etti. Pazarlı: “Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde yer alarak hayvanat bahçesindeki dostlarımıza destek olmaları, hem onların çevreye karşı duyarlılıklarını artırıyor, hem de toplumsal sorumluluk anlayışlarını daha güçlü hale getiriyor." dedi.
Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi öğrencileri, Giresun Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı’nın da katıldığı ziyarette öğrenciler değerli bir adım atarak, hayvanların bakımı için bir miktar mama desteğinde bulundu.

Öğrenciler, ziyarette hem hayvanları yakından gözlemleme fırsatı elde etti, hem de onların beslenmesi için gerekli olan mamaları bıraktı.

Bu anlamlı etkinlik sayesinde, öğrenciler eğlenceli bir günün yanı sıra, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincinin gelişmesine de katkı sağladılar.

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı, öğrencilerin bu tür katkılarının son derece değerli olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların desteği olmadan hayvanların sağlıklı bir şekilde bakımlarının zor olacağını ifade etti.

Pazarlı: “Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde yer alarak hayvanat bahçesindeki dostlarımıza destek olmaları, hem onların çevreye karşı duyarlılıklarını artırıyor, hem de toplumsal sorumluluk anlayışlarını daha güçlü hale getiriyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.