Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı Karadeniz'in o ilinde etkili oldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.04.2024 - 11:33, Güncelleme: 26.04.2024 - 12:12 735 kez okundu.
 

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı Karadeniz'in o ilinde etkili oldu

Samsun'da, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi düştü, hava kalitesi azaldı.
Atakum sahili ve iç kesimlerde toz taşınımı nedeniyle puslu hava hakim oldu. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "26 Nisan Cuma günü gece saatlerine kadar görülmesi beklenen toz taşınımının meydana getireceği başta sağlık problemleri olmak üzere görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısında bulunuldu.
Samsun'da, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi düştü, hava kalitesi azaldı.

Atakum sahili ve iç kesimlerde toz taşınımı nedeniyle puslu hava hakim oldu.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "26 Nisan Cuma günü gece saatlerine kadar görülmesi beklenen toz taşınımının meydana getireceği başta sağlık problemleri olmak üzere görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.