Köprü ayağında mahsur kaldı! Vatandaşlar yardımına koştu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 17.04.2024 - 10:57, Güncelleme: 17.04.2024 - 11:11 1108 kez okundu.
 

Köprü ayağında mahsur kaldı! Vatandaşlar yardımına koştu

Artvin'de fotoğraf çekmek için taşlara basarak ulaştığı derenin içindeki köprü ayağında mahsur kalan genç, vatandaşların yardımıyla kurtuldu.
Borçka ilçesinde dün akşam saatlerinde bir genç, fotoğraf çekmek için taşlara basarak Borçka Deresi'nin ortasındaki köprü ayağına ulaştı. Burada bir süre fotoğraf çeken genç, derenin debisinin yükselmesi nedeniyle karşıya geçemedi. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi, aynı zamanda da taş ve tahta parçalarını dereye atarak gence ulaşmaya çalıştı. Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen genç, dereye giren bir vatandaşın da desteğiyle bulunduğu yerden kıyıya ulaşmayı başardı.
Artvin'de fotoğraf çekmek için taşlara basarak ulaştığı derenin içindeki köprü ayağında mahsur kalan genç, vatandaşların yardımıyla kurtuldu.

Borçka ilçesinde dün akşam saatlerinde bir genç, fotoğraf çekmek için taşlara basarak Borçka Deresi'nin ortasındaki köprü ayağına ulaştı.

Burada bir süre fotoğraf çeken genç, derenin debisinin yükselmesi nedeniyle karşıya geçemedi.

Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi, aynı zamanda da taş ve tahta parçalarını dereye atarak gence ulaşmaya çalıştı.

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen genç, dereye giren bir vatandaşın da desteğiyle bulunduğu yerden kıyıya ulaşmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.