‘Halkımla birlikte davama devam ediyorum’

GÜNDEM 21.01.2021 - 17:39, Güncelleme: 21.01.2021 - 17:39 3030+ kez okundu.
 

‘Halkımla birlikte davama devam ediyorum’

Ulusal kanallarda yalan haberlerle tacizci konumuna düşürülmek istenen CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, şahsı ve ailesi üzerinden kurulanan bu kirli tezgahın adli makamlar tarafından çözüleceğine inandığını söyleyerek, hemşerilerinin gösterdiği sevgi nedeniyle mutlu olduğunu kaydetti.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, şahsına ve ailesine karşı yapılan çirkin haberlere karşı yasal haklarını kullanacağını açıkladı. Çarşamba günü A Haber ve yakın medya kuruluşlarında yer alan haberlere göre Sıbıç’ın evli kadınları taciz ettiği ve bu iddiayı da eşinin ortaya attığı ileri sürüldü. Şahsı ile alakalı çıkan yalan haberlerle ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Necmi Sıbıç, “Yaklaşık 1 ay önce sahte sosyal medya hesapları açarak şahsıma ve aileme çirkin iftira atanlar, yalan haberlerle Türk basının yüz karası olan bazı medya kuruluşlarında şahsım ve ailemle ilgili karalama kampanyasına devam ettiler” dedi. ‘BENİM NECMİ SIBIÇ OLARAK ALNIM AK YÜZÜM PAKTIR’ Başkan Sıbıç açıklamasının devamında, “Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizi de bu kara propagandaya alet etmeye kalkarak yalan söylemlerle haber adı altında tam bir fiyaskoya imza attılar. Her zamanki gibi baş aktör yine yalan haberler ile insanlar üzerinde algı operasyonu yaparak Türk basınının adını lekeleyen isimlerini dahi ağzıma almak istemediğim medya adı altında görev yaptığını sanan insan müsveddeleridir. Maalesef bu haberi yaptıranların ne kadar para verdirerek bu haberi yaptırdığını tüm halkımız biliyor. Benim Necmi Sıbıç olarak alnım ak yüzüm paktır. Ben Bulancak'ta saygın bir ailenin evladı, ilkeli bir üniversite öğrencisinin babasıyım. Tamamen kurgu olan bu haberde eşimin şikayetçi olduğu söyleniyor, Ortada şahsıma atılı iftiradan başka ne bir şikayet ne de bir dava var. ‘Çamur at izi kalsın’ mantığıyla hareket edilerek beni piyasada küçük düşürmeye çalışanlar zaten yerlerde sürünüyorlar. Kendi rezilliklerini ve kendi pisliklerini memleketimizde ne yazık ki herkes görüyor” diye konuştu. ‘KENDİ PİSLİKLERİNDE BOĞULACAKLAR’ Açıklamasında ‘Aileden söz eden bu şeref yoksunları, yıllardan beri hem ailelerine hem siyasetlerine hem de ülkemize kara leke düşürmektedirler’ ifadelerini kullanan Sıbıç, şu şekilde konuştu; “31 Mart seçimlerini bin bir hile ile elimizden alanlar, kirli oyunlarla Bulancak halkının umudunu elinden alamayacaklar. Bu haramilerin devrini bitireceğiz. Ben bildiğim yolda halkımla birlikte davama devam ediyorum. Devam etmeyi de sürdüreceğim. Benim arkamda kocaman bir ilçe var. Onların arkasında ise sadece kirli ilişkiler ve kokuşmuşluklar var. Bu yalan haberler nedeniyle beni arayan binlerce dostuma teşekkür ederim, ne mutlu bana ki, güzel insanlar biriktirmişim ve ayrıca son kez şunu da söylemek istiyorum. Bu çirkin dili kullanarak halkımızı kandırmaya kalkan medyaya karşı bütün hukuki haklarımı kullanarak dava açıyorum, bana iftira yakışmaz. Ben tarih sayfalarında ki temiz sayfamda yoluma devam edeceğim. Ama bu çirkinliklere başvuranlar tarihin karanlık sayfalarında bir kez daha gömülerek, kendi pisliklerinde boğulacaklar… Bana sahip çıkan Bulancak halkına olan saygım ve sevgimden dolayı bu açıklama yapmayı zorunlu buldum. Hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz ve ilçemizi iftiracı bu haramilerin elinden kurtaracağız” 
Ulusal kanallarda yalan haberlerle tacizci konumuna düşürülmek istenen CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, şahsı ve ailesi üzerinden kurulanan bu kirli tezgahın adli makamlar tarafından çözüleceğine inandığını söyleyerek, hemşerilerinin gösterdiği sevgi nedeniyle mutlu olduğunu kaydetti.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, şahsına ve ailesine karşı yapılan çirkin haberlere karşı yasal haklarını kullanacağını açıkladı.

Çarşamba günü A Haber ve yakın medya kuruluşlarında yer alan haberlere göre Sıbıç’ın evli kadınları taciz ettiği ve bu iddiayı da eşinin ortaya attığı ileri sürüldü.

Şahsı ile alakalı çıkan yalan haberlerle ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Necmi Sıbıç, “Yaklaşık 1 ay önce sahte sosyal medya hesapları açarak şahsıma ve aileme çirkin iftira atanlar, yalan haberlerle Türk basının yüz karası olan bazı medya kuruluşlarında şahsım ve ailemle ilgili karalama kampanyasına devam ettiler” dedi.

‘BENİM NECMİ SIBIÇ OLARAK ALNIM AK YÜZÜM PAKTIR’

Başkan Sıbıç açıklamasının devamında, “Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizi de bu kara propagandaya alet etmeye kalkarak yalan söylemlerle haber adı altında tam bir fiyaskoya imza attılar. Her zamanki gibi baş aktör yine yalan haberler ile insanlar üzerinde algı operasyonu yaparak Türk basınının adını lekeleyen isimlerini dahi ağzıma almak istemediğim medya adı altında görev yaptığını sanan insan müsveddeleridir. Maalesef bu haberi yaptıranların ne kadar para verdirerek bu haberi yaptırdığını tüm halkımız biliyor. Benim Necmi Sıbıç olarak alnım ak yüzüm paktır. Ben Bulancak'ta saygın bir ailenin evladı, ilkeli bir üniversite öğrencisinin babasıyım. Tamamen kurgu olan bu haberde eşimin şikayetçi olduğu söyleniyor, Ortada şahsıma atılı iftiradan başka ne bir şikayet ne de bir dava var. ‘Çamur at izi kalsın’ mantığıyla hareket edilerek beni piyasada küçük düşürmeye çalışanlar zaten yerlerde sürünüyorlar. Kendi rezilliklerini ve kendi pisliklerini memleketimizde ne yazık ki herkes görüyor” diye konuştu.

‘KENDİ PİSLİKLERİNDE BOĞULACAKLAR’

Açıklamasında ‘Aileden söz eden bu şeref yoksunları, yıllardan beri hem ailelerine hem siyasetlerine hem de ülkemize kara leke düşürmektedirler’ ifadelerini kullanan Sıbıç, şu şekilde konuştu; “31 Mart seçimlerini bin bir hile ile elimizden alanlar, kirli oyunlarla Bulancak halkının umudunu elinden alamayacaklar. Bu haramilerin devrini bitireceğiz. Ben bildiğim yolda halkımla birlikte davama devam ediyorum. Devam etmeyi de sürdüreceğim. Benim arkamda kocaman bir ilçe var. Onların arkasında ise sadece kirli ilişkiler ve kokuşmuşluklar var. Bu yalan haberler nedeniyle beni arayan binlerce dostuma teşekkür ederim, ne mutlu bana ki, güzel insanlar biriktirmişim ve ayrıca son kez şunu da söylemek istiyorum. Bu çirkin dili kullanarak halkımızı kandırmaya kalkan medyaya karşı bütün hukuki haklarımı kullanarak dava açıyorum, bana iftira yakışmaz. Ben tarih sayfalarında ki temiz sayfamda yoluma devam edeceğim. Ama bu çirkinliklere başvuranlar tarihin karanlık sayfalarında bir kez daha gömülerek, kendi pisliklerinde boğulacaklar… Bana sahip çıkan Bulancak halkına olan saygım ve sevgimden dolayı bu açıklama yapmayı zorunlu buldum. Hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz ve ilçemizi iftiracı bu haramilerin elinden kurtaracağız” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.