ZTK 5. eleme turu kura çekimi yapıldı

SPOR 07.11.2019 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2118+ kez okundu.
 

ZTK 5. eleme turu kura çekimi yapıldı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp yetkilileri ve medya mensupları katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın kura çekiminde şöyle konuştu; “Çok kıymetli kulüp başkanlarımız, değerli Yönetim Kurulu üyelerimiz, çalışma arkadaşlarımız, kıymetli basın mensupları bugün yine birlikteyiz. Bir turu daha geride bıraktık. Toplamda 160 takımla mücadele ettiğimiz ZTK, şimdi 32 takımla yola devam edecek. Bu turdan itibaren çift maç elimine usulüne geçiyoruz. Final tek maç olacak. Zevkli ve keyifli maçlar izleyeceğimizi ümit ediyor ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Kura çekimimizin hepimize hayırlı olmasını diliyor; herkesi selamlıyorum” Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ZTK 5. Eleme Turu'nda, Süper Lig'den bu turda dahil olacak olan Beşiktaş A.Ş., BTCTURK Yeni Malatyaspor, Galatasaray A.Ş., Medipol Başakşehir FK ve Trabzonspor A.Ş. takımları ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.  
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp yetkilileri ve medya mensupları katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın kura çekiminde şöyle konuştu; “Çok kıymetli kulüp başkanlarımız, değerli Yönetim Kurulu üyelerimiz, çalışma arkadaşlarımız, kıymetli basın mensupları bugün yine birlikteyiz. Bir turu daha geride bıraktık. Toplamda 160 takımla mücadele ettiğimiz ZTK, şimdi 32 takımla yola devam edecek. Bu turdan itibaren çift maç elimine usulüne geçiyoruz. Final tek maç olacak. Zevkli ve keyifli maçlar izleyeceğimizi ümit ediyor ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Kura çekimimizin hepimize hayırlı olmasını diliyor; herkesi selamlıyorum”

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ZTK 5. Eleme Turu'nda, Süper Lig'den bu turda dahil olacak olan Beşiktaş A.Ş., BTCTURK Yeni Malatyaspor, Galatasaray A.Ş., Medipol Başakşehir FK ve Trabzonspor A.Ş. takımları ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.