Zehir Tüccarlarına geçit yok

GÜNDEM 18.09.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3346+ kez okundu.
 

Zehir Tüccarlarına geçit yok

Giresun'un Keşap ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 905 gram kubar esrar ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri tarafından M.G'nin, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlendi.  Uyuşturucu arama köpeği "Haklı"nın da katıldığı operasyonda M.G.'nin ev ve iş yerinde, 905 gram kubar esrar, 82 kök kenevir bitkisi ve 62 gram kenevir tohumu bulundu. Gözaltına alınan M.G, jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  
Giresun'un Keşap ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 905 gram kubar esrar ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri tarafından M.G'nin, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlendi. 

Uyuşturucu arama köpeği "Haklı"nın da katıldığı operasyonda M.G.'nin ev ve iş yerinde, 905 gram kubar esrar, 82 kök kenevir bitkisi ve 62 gram kenevir tohumu bulundu.

Gözaltına alınan M.G, jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.