ZABITALAR TEFTİŞE ÇIKTI

GÜNDEM 03.06.2020 - 16:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3715+ kez okundu.
 

ZABITALAR TEFTİŞE ÇIKTI

Korona Virüs vakalarının azalmasıyla başlanan kontrollü sosyal hayat kapsamında lokantalar, kafeler ve kıraathaneler 1 Haziran Pazartesi günü yeniden açıldı.
Ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında kafeler ve kıraathaneler 75 gündür kapalıydı. Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 3 Haziran Çarşamba günü ilçe genelindeki kafe, kıraathane, lokanta ve restoranlarda yeni normal hayat kurallarına göre denetim yaparak, eksikleri tespit ederek iş yeri sahiplerine bildirdi. Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı bildiri kapsamında, Zabıta Müdürlüğü, özellikle temizlik ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi noktasında uyarılarda bulundu.  Bu yeni düzenlemeye göre lokantalar sadece paket servisle hizmet değil, müşteri de ağırlayarak hizmet verebilecek.
Korona Virüs vakalarının azalmasıyla başlanan kontrollü sosyal hayat kapsamında lokantalar, kafeler ve kıraathaneler 1 Haziran Pazartesi günü yeniden açıldı.

Ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında kafeler ve kıraathaneler 75 gündür kapalıydı. Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 3 Haziran Çarşamba günü ilçe genelindeki kafe, kıraathane, lokanta ve restoranlarda yeni normal hayat kurallarına göre denetim yaparak, eksikleri tespit ederek iş yeri sahiplerine bildirdi.

Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı bildiri kapsamında, Zabıta Müdürlüğü, özellikle temizlik ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi noktasında uyarılarda bulundu.  Bu yeni düzenlemeye göre lokantalar sadece paket servisle hizmet değil, müşteri de ağırlayarak hizmet verebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.