Yürüyüşümüz her kesimden takdir topladı

GÜNDEM 21.09.2017 - 11:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3272+ kez okundu.
 

Yürüyüşümüz her kesimden takdir topladı

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, "18 Eylül’de kardeş şehir Ordu’dan başlattığımız,
3 gün boyunca çoğalarak yürüyüp 20 Eylül’de Fındığın Başkenti Giresun’umuzda onbinlerin katılımıyla gerçekleşen tarihi mitingle sonlandırdığımız 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşümüz toplumun her kesiminden takdir topladı" dedi. Başkan Tığlı, "Bu yürüyüşümüzde ve mitingimizde bizlere destek olan başta CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, parti sözcülerimize, belediye başkanlarımıza, ülkemizin dört bir kösesinden gelen milletvekillerimize ve parti yöneticilerimize, Kadın Kolları Genel başkanımıza, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimize, fındık üreticilerimize, partililerimize, güvenliğimizi en iyi biçimde sağlayan güvenlik güçlerimize, fındıkla iştigal eden sendika ve oda temsilcilerine, muhtarlarımıza, demokratik kitle örgütlerimize, emekten, adaletten yana kadınlı erkekli, yaşlı genç tüm halkımıza, haklı sesimizi dünyaya duyuran basın emekçilerine, tüm katılanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız. Sizlerle bu ülkeye barışı, kardeşliği, huzuru beraber getireceğiz. Emekten yana bir parti olarak üretenlerimizin hakkını birlikte savunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, "18 Eylül’de kardeş şehir Ordu’dan başlattığımız,

3 gün boyunca çoğalarak yürüyüp 20 Eylül’de Fındığın Başkenti Giresun’umuzda onbinlerin katılımıyla gerçekleşen tarihi mitingle sonlandırdığımız 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşümüz toplumun her kesiminden takdir topladı" dedi.

Başkan Tığlı, "Bu yürüyüşümüzde ve mitingimizde bizlere destek olan başta CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, parti sözcülerimize, belediye başkanlarımıza, ülkemizin dört bir kösesinden gelen milletvekillerimize ve parti yöneticilerimize, Kadın Kolları Genel başkanımıza, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimize, fındık üreticilerimize, partililerimize, güvenliğimizi en iyi biçimde sağlayan güvenlik güçlerimize, fındıkla iştigal eden sendika ve oda temsilcilerine, muhtarlarımıza, demokratik kitle örgütlerimize, emekten, adaletten yana kadınlı erkekli, yaşlı genç tüm halkımıza, haklı sesimizi dünyaya duyuran basın emekçilerine, tüm katılanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız. Sizlerle bu ülkeye barışı, kardeşliği, huzuru beraber getireceğiz. Emekten yana bir parti olarak üretenlerimizin hakkını birlikte savunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.