Yılmaz Çiftçi CT Genel müdürü oldu

GÜNDEM 25.10.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2589+ kez okundu.
 

Yılmaz Çiftçi CT Genel müdürü oldu

Giresun Şebinkarahisarlı Tetkik Hakimi Yılmaz Çiftçi, Cumhurbaşkanlığının 24 Ekim 2019 tarihli kararnamesi ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne asaleten atandı.
Yılmaz Çiftçi’nin özgeçmişi 1971 yılında Giresun Şebinkarahisar doğumlu. İlk, orta, liseyi bitirdikten sonra 1995 yılında İstanbul Hukuk Fak. den mezun oldu. İstanbul Ün. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Ana Bilim Dalında yüksek lisan yaptı. 1997 yılında hakim adayı olarak mesleğe başladı. Gemerek Cumhuriyet savcılığı, Narman cumhuriyet  Savcılığı, Gerede Cumhuriyet savcılığı ve Başsavcılığı yaptı. 2009 yılında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi oldu. Bu görevde Daire Başkanlığı ve Genel Müdür yardımcılığı görevlerini icra etti. 17-07-2019 tarihinde Ceza Ve Tevkif Evler, Genel Müdür Vekili oldu. Evli ve üç çocuk babası.
Giresun Şebinkarahisarlı Tetkik Hakimi Yılmaz Çiftçi, Cumhurbaşkanlığının 24 Ekim 2019 tarihli kararnamesi ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne asaleten atandı.

Yılmaz Çiftçi’nin özgeçmişi

1971 yılında Giresun Şebinkarahisar doğumlu. İlk, orta, liseyi bitirdikten sonra 1995 yılında İstanbul Hukuk Fak. den mezun oldu. İstanbul Ün. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Ana Bilim Dalında yüksek lisan yaptı. 1997 yılında hakim adayı olarak mesleğe başladı. Gemerek Cumhuriyet savcılığı, Narman cumhuriyet  Savcılığı, Gerede Cumhuriyet savcılığı ve Başsavcılığı yaptı. 2009 yılında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi oldu. Bu görevde Daire Başkanlığı ve Genel Müdür yardımcılığı görevlerini icra etti. 17-07-2019 tarihinde Ceza Ve Tevkif Evler, Genel Müdür Vekili oldu. Evli ve üç çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.