‘Yıkmaya değil yapmaya geldik’

SİYASET 03.04.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2824+ kez okundu.
 

‘Yıkmaya değil yapmaya geldik’

31 Mart seçimlerinde Giresun Belediye Başkanı seçilen Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesinin halen eski yönetimde olduğunu söyledi.
Kesin olmayan sonuçlara göre Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu, “Malumunuz 31 Mart yerel seçimlerini ilimizde başarılı bir şekilde tamamladık. Öncelikle bizlere kucak açmış desteklerini eksik etmeyen, oyunu bizim için kullanan veya kullanmayan siz değerli vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Seçim yarışına girdiğimiz ilk günden itibaren amacımız Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Giresun’a hizmet etmek ve hiç bir ayırım yapmadan tüm vatandaşlarımızın gönlüne girmek olmuştur. Tavrımızı ve duruşumuzu hep bu doğrultuda yürütmeye çalıştık” dedi. Başkan Şenlikoğlu, “Seçim esnasında özellikle son 1 -2 ay içinde şahsımla ilgili her turlu karalama vb. olaylara karşı hiç bir zaman seviyemizi düşürmedik ve düşürmüyoruz da. Ancak görüyorum ki şahsımla ilgili yapılan; Osman Ağa, yırtılan posterler, şehit cenazesi resimleri vb. ile ilgili şahsimi yıpratıcı çalışmalar seçim sırasında olduğu gibi seçimden sonra da aslı olmayan haberlerle devam etmektedir. Biz bu ilin ve bu ülkenin tüm değerlerini önemseyen ve buna göre hareket eden birisiyiz. Mustafa Kemal Atatürk, Osman Ağa, Şehitlerimiz birilerinin secim malzemesi olamayacak kadar bu ilin ve bu Ülkenin çok önemli değerlerindendir. Hiç kimsenin bu değerler üzerinden toplumu ayırıcı çalışmalarına müsaade etmeyeceğiz. Şunu öncelikle belirtmek isterim ki; dün partim adına Belediye Başkan adayı iken, bugün tüm Giresunluların adına hareket edecek biri olduğumun farkındayım. ‘Yıkmaya değil yapmaya geldik’. Amacımız şehrimizi projelerimizle planlamış olduğumuz bir şehir haline dönüştürmek olacaktır. Hafta içerisinde Çan kulesi yıkımı ve Şehre giriş totemlerinin değiştirilmesi, Kerim beyin resimlerinin kaldırılması ile ilgili haberler için ne bir talimat verdik, ne de bu konularla ilgimiz oldu. Zaten belediyemiz devir teslim işlemi yapılıncaya kadar eski yönetim tarafından idare edilmektedir. Kaldı ki;  Başkanlık mazbatamızı henüz almadık. Tamamen şahsımı yıpratmaya dönük bu girişimlere ve hakkım da yapılan yalan ve iftiralar karşısında, bunların sorumluları kimler ise gerekli yasal işlem yapmaya da hazır olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.  
31 Mart seçimlerinde Giresun Belediye Başkanı seçilen Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesinin halen eski yönetimde olduğunu söyledi.

Kesin olmayan sonuçlara göre Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu, “Malumunuz 31 Mart yerel seçimlerini ilimizde başarılı bir şekilde tamamladık. Öncelikle bizlere kucak açmış desteklerini eksik etmeyen, oyunu bizim için kullanan veya kullanmayan siz değerli vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Seçim yarışına girdiğimiz ilk günden itibaren amacımız Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Giresun’a hizmet etmek ve hiç bir ayırım yapmadan tüm vatandaşlarımızın gönlüne girmek olmuştur. Tavrımızı ve duruşumuzu hep bu doğrultuda yürütmeye çalıştık” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, “Seçim esnasında özellikle son 1 -2 ay içinde şahsımla ilgili her turlu karalama vb. olaylara karşı hiç bir zaman seviyemizi düşürmedik ve düşürmüyoruz da. Ancak görüyorum ki şahsımla ilgili yapılan; Osman Ağa, yırtılan posterler, şehit cenazesi resimleri vb. ile ilgili şahsimi yıpratıcı çalışmalar seçim sırasında olduğu gibi seçimden sonra da aslı olmayan haberlerle devam etmektedir. Biz bu ilin ve bu ülkenin tüm değerlerini önemseyen ve buna göre hareket eden birisiyiz. Mustafa Kemal Atatürk, Osman Ağa, Şehitlerimiz birilerinin secim malzemesi olamayacak kadar bu ilin ve bu Ülkenin çok önemli değerlerindendir. Hiç kimsenin bu değerler üzerinden toplumu ayırıcı çalışmalarına müsaade etmeyeceğiz. Şunu öncelikle belirtmek isterim ki; dün partim adına Belediye Başkan adayı iken, bugün tüm Giresunluların adına hareket edecek biri olduğumun farkındayım. ‘Yıkmaya değil yapmaya geldik’. Amacımız şehrimizi projelerimizle planlamış olduğumuz bir şehir haline dönüştürmek olacaktır. Hafta içerisinde Çan kulesi yıkımı ve Şehre giriş totemlerinin değiştirilmesi, Kerim beyin resimlerinin kaldırılması ile ilgili haberler için ne bir talimat verdik, ne de bu konularla ilgimiz oldu. Zaten belediyemiz devir teslim işlemi yapılıncaya kadar eski yönetim tarafından idare edilmektedir. Kaldı ki;  Başkanlık mazbatamızı henüz almadık. Tamamen şahsımı yıpratmaya dönük bu girişimlere ve hakkım da yapılan yalan ve iftiralar karşısında, bunların sorumluları kimler ise gerekli yasal işlem yapmaya da hazır olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.