Yeniden Refah Partisinde seçim yapıldı

GÜNDEM 15.04.2019 - 09:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3756+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisinde seçim yapıldı

Bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partinsin Bulancak ilçe genel kurulu 13 Nisan Cumartesi günü parti binasında yapıldı.
Bulancak Cumhuriyet meydanında İpek İş Hanı 4 . kattaki parti ilçe binasında yapılan genel kurula 115 parti üyesi ile birlikte YRP Giresun il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İlçe kurucu başkanı Alaittin Gidal’ın açılış konuşması ile başlayan genel kurulda daha sonra il başkanı Ali Gündoğdu’da bir konuşma yaparak, ilçe teşkilatına başarılar diledi. Bu konuşmadan sonra da tek liste ile YRP ilçe genel kurulu oylaması yapıldı. Yapılan oylama neticesinde Alaittin Gidal’ın başkanlığındaki liste oylandı. Oylama ile YRP Bulancak ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Ömer Bulduk, Hayati Yıldız, Naci Yıldız, Serkan Oktay, Salih Arslan, Fethi Karahüseyin, Metin Karahasan, Ömer Coşkun, Ömer Karahüseyin, Şükrü Karakılıç, Özcan Kızıltaş, Mesut Yılmaz, Murat Karamanoğlu, Turgut Duman. 
Bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partinsin Bulancak ilçe genel kurulu 13 Nisan Cumartesi günü parti binasında yapıldı.

Bulancak Cumhuriyet meydanında İpek İş Hanı 4 . kattaki parti ilçe binasında yapılan genel kurula 115 parti üyesi ile birlikte YRP Giresun il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İlçe kurucu başkanı Alaittin Gidal’ın açılış konuşması ile başlayan genel kurulda daha sonra il başkanı Ali Gündoğdu’da bir konuşma yaparak, ilçe teşkilatına başarılar diledi. Bu konuşmadan sonra da tek liste ile YRP ilçe genel kurulu oylaması yapıldı. Yapılan oylama neticesinde Alaittin Gidal’ın başkanlığındaki liste oylandı. Oylama ile YRP Bulancak ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Ömer Bulduk, Hayati Yıldız, Naci Yıldız, Serkan Oktay, Salih Arslan, Fethi Karahüseyin, Metin Karahasan, Ömer Coşkun, Ömer Karahüseyin, Şükrü Karakılıç, Özcan Kızıltaş, Mesut Yılmaz, Murat Karamanoğlu, Turgut Duman. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.