Yeni Şafak’tan anlamlı iftar

GÜNDEM 27.05.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2856+ kez okundu.
 

Yeni Şafak’tan anlamlı iftar

23 Mayıs Perşembe Akşamı Ordu-Giresun Temsilciliğince Temsilci Ali Küçük Yeni Şafak Ordu-Giresun Ailesine verdiği İftar Yemeği düzenledi.
Programa yoğun katılım ve ilgi vardı. Katılımcı Misafir Konuk Albayrak Medya Yeni Şafak Köşe Yazarı Cins Edebiyat Genel Koordinatörü Sayın. İsmail Kılıçaslan katıldın yemek Ordu (Durugöl) Aktaşlar Pide Restoran da yapıldı. İftar Yemeğine Katılan Misafir Konuklar Ordu Büyükşehir Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altın Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt, Altın Ordu Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Kurucu, Ordu Büyükşehir Ak Parti Başkan Yardımcısı Kemal Çelebi, Ordu Büyükşehir Müftüsü Mürsel Öztürk, Ordu Büyükşehir Ensar Vakfı Başkanı Olgun Küçük, Yönetim Kurulu Fatsa Şubesi Cihan Numa Dayanışma ve işbirliği Derneği Başkanı Dok. Mustafa Sezen ve Yönetim Kurulu Fatsa Şubesi Eğitim Birsen Başkanı Aydın Koç ve Yönetim Kurulu Fatsa Şubesi Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Özay ve Yönetim Kurulu Ünye İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Nurullah Keskin, Ünye Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Bilgü ve Yönetim Kurulu Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Giresun Ensar Vakfı Başkan Yardımcısı Yedi Hilal Derneği Şube Başkanı, Ömer Karakayalı Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Emrullah Guguk Bulancak Şubesi Tügva Başkanı Ubeydullah Göktekin ve Yönetim Kurulu Konuk olarak katıldılar. Giresun temsilcisi Ali Küçük yaptığı konuşmada ‘Yeni Şafak Ordu Giresun Temsilciliğince Düzenlenen Projeye Katılan Yeni Şafak Ailesine ve Konuk olarak katılan misafirlere maddi manevi Destek olan Tüm Dostlara Teşekkür eder, Borç Bilir Saygılarımı Sevgilerimi sunarım. Ayrıca Pide Restoran Ailesine Hizmette Bulunarak Tüm Çalışanlara ilgi Alakalarından dolayı Teşekkür eder Saygılar Sunarım. Her türlü Desteği Olan Programı hazırlamamıza vesile olan Ensar Vakfı Ordu Başkanı Sayın. Olgun Küçük Albayrak Medya Yeni Şafak Bölge Müdürü Sayın. Recep Söylemez Sunuculuğunu yapan Bulancak Şube Tügva Başkan Yardımcısı Sayın. Ubeydullah Göktekin’e Teşekkür Eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım’dedi.
23 Mayıs Perşembe Akşamı Ordu-Giresun Temsilciliğince Temsilci Ali Küçük Yeni Şafak Ordu-Giresun Ailesine verdiği İftar Yemeği düzenledi.

Programa yoğun katılım ve ilgi vardı. Katılımcı Misafir Konuk Albayrak Medya Yeni Şafak Köşe Yazarı Cins Edebiyat Genel Koordinatörü Sayın. İsmail Kılıçaslan katıldın yemek Ordu (Durugöl) Aktaşlar Pide Restoran da yapıldı.

İftar Yemeğine Katılan Misafir Konuklar Ordu Büyükşehir Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altın Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt, Altın Ordu Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Kurucu, Ordu Büyükşehir Ak Parti Başkan Yardımcısı Kemal Çelebi, Ordu Büyükşehir Müftüsü Mürsel Öztürk, Ordu Büyükşehir Ensar Vakfı Başkanı Olgun Küçük, Yönetim Kurulu Fatsa Şubesi Cihan Numa Dayanışma ve işbirliği Derneği Başkanı Dok. Mustafa Sezen ve Yönetim Kurulu Fatsa Şubesi Eğitim Birsen Başkanı Aydın Koç ve Yönetim Kurulu Fatsa Şubesi Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Özay ve Yönetim Kurulu Ünye İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Nurullah Keskin, Ünye Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Bilgü ve Yönetim Kurulu Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Giresun Ensar Vakfı Başkan Yardımcısı Yedi Hilal Derneği Şube Başkanı, Ömer Karakayalı Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Emrullah Guguk Bulancak Şubesi Tügva Başkanı Ubeydullah Göktekin ve Yönetim Kurulu Konuk olarak katıldılar. Giresun temsilcisi Ali Küçük yaptığı konuşmada ‘Yeni Şafak Ordu Giresun Temsilciliğince Düzenlenen Projeye Katılan Yeni Şafak Ailesine ve Konuk olarak katılan misafirlere maddi manevi Destek olan Tüm Dostlara Teşekkür eder, Borç Bilir Saygılarımı Sevgilerimi sunarım. Ayrıca Pide Restoran Ailesine Hizmette Bulunarak Tüm Çalışanlara ilgi Alakalarından dolayı Teşekkür eder Saygılar Sunarım. Her türlü Desteği Olan Programı hazırlamamıza vesile olan Ensar Vakfı Ordu Başkanı Sayın. Olgun Küçük Albayrak Medya Yeni Şafak Bölge Müdürü Sayın. Recep Söylemez Sunuculuğunu yapan Bulancak Şube Tügva Başkan Yardımcısı Sayın. Ubeydullah Göktekin’e Teşekkür Eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.